Sport

2018.12.01. 14:52

Újabb három pontot zsebelt be az Újfalu

Berettyóújfalu - Négy gólt rámolt be az MVFC a Nyírgyulaj csapatának csütörtökön este a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, ezzel az újfaluiak továbbra is veretlenek.

Berettyóújfalu - Négy gólt rámolt be az MVFC a Nyírgyulaj csapatának csütörtökön este a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, ezzel az újfaluiak továbbra is veretlenek.

A férfi futsal NB I. 14. fordulójából előrehozott mérkőzésen hamar előnybe kerültek a hazaiak, Javi Sanchez már a második percben betalált. Az előnyt Harmati Tamás növelte, a játékos két percen belül duplázott. 3–0 után a vendégek is megszerezték első góljukat, félidőben 3–1-et mutatott az eredményjelző.

A második játékrész elején tovább csökkentette hátrányát a Nyírgyulaj, azonban Szabó Péter végleg pontot tett az ügy végére, 4–2-re húzta be a találkozót a Mezei-Vill, mely 31 ponttal vezeti a tabellát.

HBN


A tények

MVFC Berettyóújfalu–Nyírgyulaj 4–2 (3–1)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Deme Rajmund

MVFC: Tihanyi Cs. – Javi Sanchez, Nagy I., Rábl J., Szabó P. Csere: László M., Daróczi D., Gál I., Amílcar, Harmati T., Nagy D., Takács Z. Vezetőedző: Sergio Mullor Cabrera

Nyírgyulaj: Opre R. – Klushyn A., Vass O., Sánta J., Siska G. Csere: Dobó L., Sárga Zs., Szabó Á., Orosz D., Nagy B., Kántor T., Gömze A., Pazonyi A., Tóth B. Vezetőedző: Lovas Norbert.

Gól: Javi Sanchez (2.), Harmati T. (7., 8.), Szabó P. (34.), illetve Kántor T. (13.), Siska G. (23.)

Sárga Lap: Rábl J. (38.), illetve Siska G. (9.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!