Sport

2018.11.03. 09:41

DEAC: Ivosev Tamás érkezik Ramstedt helyére

Debrecen - A skandináv játékos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Debrecen - A skandináv játékos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A DEAC vezetőségének és szakmai stábjának döntése értelmében Adam Ramstedt a héten távozik a csapattól, az ötödik légiós helyét pedig Ivosev Tamás veszi át. A svéd válogatott erőcsatár a hét közepétől már nem készül a kerettel, így a szombaton 18 órától kezdődő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ellni hazai bajnokin sem fog már játszani.

A magyar útlevéllel is rendelkező, ám a szabályok szerint légiósnak számító Ivosev Tamás személyében már meg is van az utódja. A 3-as és 4-es poszton is bevethető játékos az előző idényben a magyar első osztály legértékesebb játékosa volt a Kaposvár színeiben.

Szombaton még nem

Ivosev szerződtetése már megtörtént, azonban szombaton még biztosan nem játszik, ugyanis a szabályok értelmében két munkanappal a mérkőzés előtt már rendelkeznie kell a szükséges papírokkal. Hiába történt meg a regisztrációs folyamat már szerdán, a hosszú hétvége miatt csak a következő, Szolnok elleni bajnokin mutatkozhat be.

HBN


[related-post post_id="4036090"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!