Sport

2018.08.08. 12:27

Ezért érdemes pofonpartikat rendezni!

Hajdúhadház - Óriási hangulatban zajlott a DVSC legutóbbi rendezvénye.

Hajdúhadház - Óriási hangulatban zajlott a DVSC legutóbbi rendezvénye.

Túlzás nélkül állítható, hogy az ökölvívás szépsége minden oldalról megmutatkozott az augusztus 5-i pofonpartin, amelynek Hajdúhadház adott otthont – pontosabban a DVSC edzőterme. A 24 párra kiírt felkészülési éles kesztyűzések nem nélkülözték a végsőkig való küzdelmet, és többen megjegyezték, hogy egy-egy országos versenyen nincs ennyi remek meccs, mint ahányat most láthatott a nagyérdemű.

Az ifi és a későbbi felnőtt világbajnokságra készülő Bernáth Attila és Nagy Tímea kuriózumszámba menő meccse is kőkemény ütésváltásokkal telt a hivatalos programon kívül.

Remek színvonal

Móna Imre és Tóth Ádám pedig klubtársakként is majdnem „agyonütötte” egymást. A színvonalról elég annyi, hogy a jelenlévők szerint 81 kilós magyar bajnoki döntő sem hozott komolyabb mérkőzést.

Aztán Vánczku Attila és Veres Tibor csatája sem okozott csalódást. Bár a rutin mellette szólt, Vánczkunak így is komoly próbatétel volt a súlyfölényben lévő Veressel bunyózni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!