Sport

2018.02.26. 09:54

Fontos rangadót nyert meg a Berettyóújfalu

Berettyóújfalu/Debrecen - Legyőzte a Győrt a Mezei-Vill, a DEAC Budaörsre látogat hétfőn.

Berettyóújfalu/Debrecen - Legyőzte a Győrt a Mezei-Vill, a DEAC Budaörsre látogat hétfőn.

Hajrájához érkezett a férfi futsal NB I. alapszakasza: három fordulóval a vége előtt, a 16. körben ismét összecsapott és két nagy rivális, az MVFC-Berettyóújfalu és a Győr. Óriási küzdelmet hozott a pénteken, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban rendezett összecsapás, melyet végül 6–3-ra a hazaiak nyertek meg, akik így visszavették első helyüket a tabellán.

Gál István köszönt be először, a 4. percben szerezte meg a vezetést a Mezei-Vill csapatának. Nem sokkal rá mindkét oldalon gól született. A folytatásban a vendégek részéről Alex duplával jelentkezett, de még a szünet előtt Serginho is villant, 3–3-as állásnál ért véget az első játékrész. Fordulás után Alexet kiállították, a hiányát meg is érezte az ETO. A második félidőben képtelen volt betalálni a Győr, ellenben az Újfaluból Gál további két gólt lőtt, valamint Amílcar is eredményes volt, 6–3-ra nyert a Berettyó.

Az Aramis ellen

A DEAC hétfőn Budaörsre látogat, 18.40-kor kezdődik az Aramis elleni találkozója. Kiélezett csata várható, ugyanis a debreceniek 12 ponttal a nyolcadik helyen állnak, míg az Aramis 11 egységgel a kilencedik. Novemberben sokgólos derbit hozott a két gárda „randevúja”, akkor 7–6-ra Elek Gergő tanítványai tudtak győzni.

HBN


MVFC BERETTYÓÚJFALU–RÁBA ETO 6–3 (3–3)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok. Vezette: Szilágyi

MVFC: Amílcar, Harmati, Trencsényi, Rafinha. Csere: Tihanyi, Kovács, Daróczi, Szabó, Gál, Nagy D., Takács, Serginho, László vezetőedző Sergio Mullor Cabrera

ETO: Alasztics - Klacsák, Alex, Sáhó, Dávid. Csere: Klicsó, Szűcs, Papp, Tama, Gerard, Bognár vezetőedző: Javi Rodriguez

Gól: Gál (4., 23., 40.), Harmati (8.), Serginho (20.), Amílca (36.), illetve Klacsák (8.), Alex (15., 19.)

Sárga lap: Serginho (20.), Klacsák (34.), Tama (35.)

Piros lap: Alex (23.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!