Sport

2017.11.20. 14:21

Nyugalmat adó diadal Balmazújvárosban

Balmazújváros - Fekete Ádám elmondta, sokat dolgozott az edzéseken az újabb találatáért.

Balmazújváros - Fekete Ádám elmondta, sokat dolgozott az edzéseken az újabb találatáért.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő zsinórban második mérkőzését nyerte meg az NB I-ben, Horváth Ferenc tanítványai szombaton a Haladást fektették két vállra (2–1).

Az összecsapás előtt kicsit a sötétben tapogatóztunk, mivel nem tudhattuk pontosan, mire számíthatunk a szombathelyiektől az edzőváltás után."

Ezt Fekete Ádám jelentette ki a Hajdú-Bihari Naplónak. – Sajnos az első játékrészben nem azt nyújtottuk, amit megbeszéltünk. Szerencsére a szünet után össze tudtuk szedni magunkat. Horváth Ferenc a második félidőre küldött be. A vezetőedző engem és Rácz Ferit is feltüzelt, azt kérte tőlünk, hogy legyünk agresszívak. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy fest jelenleg a táblázat. A fórunk kis megnyugvást adhat a gárdának, de nem szabad elkényelmesednünk. Az utóbbi hetekben minden edzésen rengeteget melóztunk ezekért az eredményekért. Erről az útról nem szabad letérnünk – árulta el a csatár.

Önös érdekek helyett

Fekete csereként beszállva vált főszereplővé a Hali ellen, mivel fejesével egyenlített a Balmaz. Ezzel a találattal hosszú böjtöt szakított meg a játékos, mivel legutóbb márciusban köszönt be bajnokin.

Ebben az idényben eddig nem kaptam sok lehetőséget a bizonyításra, mégsem siránkoztam. A tréningeken igyekeztem maximális fordulatszámon pörögni, ezzel is bizonyítva, helyem van a csapatban."

– Örülök a gólomnak, de nekem a Balmazújváros sikeres szereplése a legfontosabb. Talán ez közhelynek tűnik, ám valóban így is gondolom – fogalmazott az újonc kilencese.

A hajdúságiak az OTP Bank Liga következő fordulójában újra hazai pályán lépnek pályára, szombaton 15.30-tól a Puskás Akadémiát fogadják.

– Nagyon kemény találkozó vár ránk. Már a másodosztályban is ki-ki mérkőzéseket vívtunk a felcsútiakkal. Az utóbbi időben megéreztük a győzelem ízét, a Fejér megyeieket is meg akarjuk verni. Amennyiben ez sikerülne, beérnénk őket a táblázaton, ami külön motivációt ad – zárta mondandóját Fekete.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!