Sport

2017.10.21. 17:59

DVSC vs. Haladás – Edzői nyilatkozatok

Debrecen – A DVSC vs. Haladás (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Pacsi Bálint értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Haladás (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Pacsi Bálint értékelte a látottakat.

Herczeg András: Fegyelmezetten és szervezetten játszott a Haladás, hamar kaptuk a gólt. Végig irányítottuk a játékot, kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani most. Sajnálom, hogy kimaradt a végén Tabakovic nagy helyzete. Menet közben két kényszerű cserénk is volt sérülés miatt. Gratulálok a Haladásnak. Gratulálok a játékosaimnak is. Emelt fejjel jöhettek le a játékosok a pályáról.

Pacsi Bálint: Gratulálok Herczeg Andrásnak, hiszen bebizonyította, hogy magyar és debreceni játékosokkal is lehet ilyen focit játszani. Mi is ezen az úton járunk, a magyar labdarúgást kell szolgálnunk, hogy minél több játékost neveljünk. A szívem akkor boldog, ha Kiss Tamás így futballozik, és a másik oldalon Varga Kevin. Jó ötlet a kettős rangadó, hiszen nézők nélkül nincs foci. Az első félidőt jól kezdtük, domináltunk, a 2. félidőben a Debrecen a minőségi cserének köszönhetően jobban játszott. Voltak helyzeteink nekünk akkor is, akár győzelemmel is mehetnénk haza. A két félődő alapján egy pont az egyik csapatnak, egy pont a másiknak, a harmadik pedig elveszett valahol.

[related-post post_id="3655964"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!