Sport

2017.09.24. 21:12

Megye II: "Peják, az a gól...!"

Hajdú-Bihar - Íme a megye II északi bajnokság 6. fordulójának szombati, illetve vasárnapi meccseinek eredményei.

Hajdú-Bihar - Íme a megye II északi bajnokság 6. fordulójának szombati, illetve vasárnapi meccseinek eredményei.

Újszentmargitai GYSE–Létavértes SC ’97 2–3 (1–0)

100 néző. Vezette: Nagy T. (Pósa Zs.)

Újszentmargita: Árva L. – Visegrádi D., Kiss A., Puzsár A., Bozsányi T., Visegrádi P., Rédai N., Nagy T., Szabó I., Zsiga R., Bodnár Z. (Draveczky L.) Edző: Varga Gábor.

Létavértes: Fekete S. – Jónás D. (Szilágyi J.), Balogh K., Bárány P., Horváth G., Bora Z., Papp Z., Horváth Cs. (Varga Gy.), Mázló D., Laczkó I. (Breitenbach V.), Szabó Zs. Edző: Kontor Gábor.

Gól: Rédai N., Bozsányi T., illetve Horváth Cs., Mázló D., Jónás D. Jók: Senki, illetve Mindenki Ifi: 3–6.

Varga Gábor: Megérdemelt vendég győzelem. Mi 2–0 után elhittük, hogy zsebben van a három pont, de a vendégek megmutatták, hogy fegyelmezetten és taktikusan, hogy lehet a mérkőzést megnyerni, melyhez csak gratulálni tudok.

Kontor Gábor: Az első félidőben nem azt játszottuk, amit egy ilyen ellenfél és a pálya megkívánt volna. A második félidő már hasonlított a megbeszéltekhez, gyors támadásokat vezetve, három gólt rúgva megnyertük a mérkőzést. Nagyon kellett ma az elszántság és a küzdeni akarás.

Tiszacsegei VSE–Görbeházi K.S.E. 3–1 (2–1)

100 néző. Vezette: Kovács Á. (Menyhárt B., Szombathy Zs.)

Tiszacsege: Baranyai Cs. – Borisz Sz., Répási Gy., Bay B., Csernik J., Tamon R., Simon Z., Balogh A. (Katona Cs), Várnai M., Kovács A., Monoki A. (Kecskés J.) (Sallai Sz.) Edző: Sallai Szabolcs.

Görbeháza: Szilágyi K. – Csirmaz O., Csele G., Hajdu R. (Siket Gy.), Répási Sz. (Kiss S.), Vajda S., Fábián Sz., Tóth P. (Halász Á.), Ilyés Z., Kurucz L., Ronkovics T. Edző: Toronyai László.

Gól: Tamon R., Répási Gy., Monoki A., illetve Hajdu R. Jók: Baranyi Cs., illetve Kurucz L., Csele G. Ifi: 4–1.

Sallai Szabolcs: Úgy hiányzott már ez a győzelem, mint éhes tyúknak a kendermag. Egy jó első félidő után, egy gyengére sikeredett második félidő következett. Gratulálok az ifi csapatnak az újabb győzelemhez.

Toronyai László: Megint vezetést szereztünk, de sajnos gyorsan jött a válasz, az egyenlítés és ameddig nem tudjuk a helyzeteket belőni, addig ne is várjunk győzelmet.

Pentafrost Nyírmárton–Polgári VSE 4–4 (2–3)

150 néző. Vezette: Csiszár K. (Percze Zs., Kertész F.)

Nyírmártonfalva: Kozma N. – Tóth T. (Szemán T.), Havrilla I. (Tóth G.), Tóth T., Dobrai G., Jónizs A., Peják D., Szemán B. (Mandics I.), Szakály P. (Kiss G.), Konyári S., Szemán N. Edző: Konyári Sándor.

Polgár: Bodolai B. – Pöstényi I., Berki A., Molnár D., Csorba T., Rontó D. (Rézműves R.), Bolgár D., Reszegi L. (Kiss M.), Molnár G., Dobó V., Szitai Z. (Gyenes Sz.) Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Tóth T., Molnár G.(ög), Peják D., Konyári S., illetve Pöstényi I., Dobó V.(2), Csorba T. Jók: Mindenki, illetve Bodolai B. Kiállítva: Jónizs A. Ifi: 1–2.

Konyári Sándor: Reggel ötkor még húzták a zenészek a lagziban, ennek is köszönhetően Polgár majdnem meghúzta a nótánkat. Mindkét félidőben handicap-el indultak a vendégek, az első percekben gólokkal ajándékoztuk meg őket. Két gólos hátrányból sikerült felállnunk. Összességében megérdemelt a pont osztozkodás. Peják, az a gól...! Köszönöm mindenkinek a tegnapi napot, a hatalmas bulit.

Kövér Zsolt: Egy szoros, kiegyenlített mérkőzést láthattunk. Sajnos az utolsó percekben nem koncentráltunk eléggé, ezért csak egy pontot tudtunk elhozni az ellenféltől.

Nyírábrányi KSE–Bocskai SE Vámospércs 2–3 (1–3)

50 néző. Vezette: Galfi F. (Tóth G., Erdélyi T.)

Nyírábrány: Fekete S. – Gordán Z., Szabó G., Mezei L., Maczó A., Veres R., Küzmös Gy., Rápolty Z., Küzmös A., Kiss G., Ráthonyi Zs. Edző: Tóth Csaba.

Vámospércs: Kolompár J. – Pólyik D., Vincze V., Kolompár K., Führer L. (Kolmpár R.), Balogh S., Nánási D., Kovács Gy., Kiss I., Károlyi A. (Kiss T.), Kolmpár K. Edző: Oláh Sándor.

Gól: Kiss G., Maczó A., illetve Jók: Mindenki, illetve Senki Ifi: elhalasztva.

Tóth Csaba: Teljesen két ellentétes félidőt nyújtott ma a csapatunk. Az első játékrész elejét egyéni hibák következtében sikerült nagyon rosszul kezdeni, és emiatt a vendégek három gólos előnyre tettek szert. A szünetben átbeszéltük a történteket és egy teljesen más szellemű és hozzáállású csapat végül nagyon szorossá tette az eredményt. Az első tizenegyesünket is berúgjuk valószínű legalább a döntetlent elértük volna.

Oláh Sándor: A mai meccsen csak a három pontot lehet értékelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!