Sport

2017.09.12. 14:09

Kézilabda: megkezdődött a pontvadászat a második vonalban

Hajdú-Bihar - A női NB I/B Keleti csoportjának első fordulójában a Hajdúnánás bravúros győzelmet aratott idegenben, a Balmazújváros ikszelt Szegeden, míg a Nyíradony hazai pályán kikapott a tavaly még élvonalbeli Kispesttől.

Hajdú-Bihar - A női NB I/B Keleti csoportjának első fordulójában a Hajdúnánás bravúros győzelmet aratott idegenben, a Balmazújváros ikszelt Szegeden, míg a Nyíradony hazai pályán kikapott a tavaly még élvonalbeli Kispesttől.

Pénzügyőr SE–Hajdúnánás SK 25–26 (12–13)

Budapest, 100 néző. Vezette: Fibec, Herbák.

Hajdúnánás: Szabó - Poór 3, Lévai 2, Csicsószki 5, Lengyel 6, Fábián 3, Zihor 2, Cs.: Dorogi (kapus), Lakatos, Tar 2, Mekes, Román 3. Edző: Molnár András

Hétméteresek: 6/4 ill. 2/2.

Kiállítások: 8 ill. 10 perc.

Molnár András: Nagyon fontos győzelmet arattunk egy olyan csapat otthonában, ahol sok gárda megszenved majd. Sikerünk annak tükrében még értékesebb, hogy kapusunk megsérült, így a második félidőben egy fiatal hálóőr állt be a helyére. Jókor jött a múlt szerdai kupapofon, hiszen azon a meccsen rádöbbentünk a hiányosságainkra. A végelszámolásnál értékes lehet ez a két pont.


K. Szeged SE–NKK Balmazújváros 27–27 (13–12)

Szeged, 80 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth.

Balmazújváros: Kiss B.-Varga 5, Szabados 11, Borbély 2, Juhász 3, Halmai 5, Takács. Cs.: Sterbik, Németi (kapusok), Mikula, Kiss O. 1, Kaltenecker, Őri. Edző: Dajka István.

Hétméteresek: 5/5 ill. 5/4.

Kiállítások: 10 ill. 10 perc.

Dajka István: Nem tudom, hogy sírjunk, vagy nevessünk az eredmény miatt.


Nyíradony VVTK–Kispest NKK 26–34 (13–13)

Nyíradony, 150 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi.

Nyíradony: Varga - Bocska 1, Szabó 1, Kudor 4, Kenyeres 2, Vancsa 1, Bordás 5. Cs.: Kiss, Molnár (kapusok), Zsólyomi, Kun, Sztancs 1, Tóth 9/5, Kormos, Sigér 2

Hétméteresek: 8/5 ill. 4/2.

Kiállítások: 10 ill. 8 perc.

Köstner Vilmos: Ötven percig nyílttá tettük a mérkőzést a jobb játékosokból álló Kispest ellen. Viszont az utolsó tíz minutumban kidomborodott a tudáskülönbség és a jobb erőnlét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!