Sport

2017.04.22. 20:23

Pontes: "a csapat mindenképpen rászolgált a győzelemre"

Debrecen – A DVSC vs. Swietelsky Haladás (4-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Mészöly Géza értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Swietelsky Haladás (4-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Mészöly Géza értékelte a látottakat.

Mészöly Géza: - Komoly egyéni hibákat vétettünk, ilyen az elmúlt fordulókban nem volt jellemző. Bízom benne, hogy letudtuk az egyéni hibákat egy időre. A második félidőben vissza tudtunk jönni a meccsbe, akkor kaptunk hibából egy újabb gólt, de hajtott végig a gárda. A tartása megvolt a csapatnak, rúgtunk két gólt is.

Leonel Pontes: - Gratulálok a játékosoknak a mai mérkőzésért. A csapat jól felkészült a Haladás játékából. Arra készültünk, hogy minél jobban kivédekezzük a Haladás kontráit, ugyanakkor az ellenfél középpályásaira nagyobb nyomást szerettünk volna helyezni. Az első félidőben a Haladásnak nemigazán volt esélye a gólszerzésre. A negyedik gólunk után a csapat elveszítette a kontrollját a védekezés felett, de a gárda mindenképpen rászolgált a mai győzelemre. Továbbra is koncentrálni kell az együttesnek, és a jövő héten is megszerezni a három pontot.


A labdarúgó OTP Bank Liga huszonnyolcadik fordulójában a DVSC a Haladás csapatát fogadta szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!