Sport

2016.12.02. 16:09

Lukács nyomása aranyat ért az ob-n

Budapest, Hajdúböszörmény - Igazán kitett magáért a HBMRFK ötfős csapata a magyar bajnokságon.

Budapest, Hajdúböszörmény - Igazán kitett magáért a HBMRFK ötfős csapata a magyar bajnokságon.

Budapesten, az ORFK Kiképző Központjában rendezték meg november 18-án a IV. Tornyos Kupa BM fekvenyomó magyar bajnokságot. A megmérettetésen Lukács Krisztián vezetésével ötfős csapattal indult a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság (HBMRFK).

Békési Viktor őrmester, a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság dolgozója -66 kg-os súlycsoportban, junior kategóriában 125 kg-os nyomással a második helyen végzett. A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság őrmestere, Kecskés Dávid 180 kilót nyomott ki (-120 kg-os súlycsoport, junior kategória), ezzel ezüstöt szerzett. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságot képviselve Kárai Zsuzsa törzszászlós a felnőttek mezőnyében, a +73 kg-osok között a dobogó második fokára állhatott fel, miután 70 kg-ot nyomott ki. A HBMRFK-nál, szintén törzszászlósként szolgáló Karacs Gábor 170 kilós teljesítménye az ötödik pozícióhoz volt elegendő (felnőtt, -93 kg). A Szoboszlón tevékenykedő, főtörzszászlós Lukács Krisztián a masters kategória -120 kg-os súlycsoportjában 180 kiló kinyomására volt képes, ami aranyat ért. Lukács a mastersek között az abszolút címet is megnyerte, így különdíjban is részesült. A HBMRFK csapata összesítésben az ötödik helyen zárt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!