Sport

2016.05.10. 14:08

Mindenképp le akarja zárni a párharcot a DVSE

Debrecen - Halek Márton szerint nem kell más a sikerhez, mint koncentrált játék.

Debrecen - Halek Márton szerint nem kell más a sikerhez, mint koncentrált játék.

Tervei szerint utolsó mérkőzésére készül a férfi vízilabda OB I. 2015/16-os kiírásában a DVSE: Varga Tamás tanítványai és az MVLC csapata két győzelemig tartó párharcot vív a kilencedik hely megszerzéséért. Az első mérkőzést szombaton rendezték a Debreceni Sportuszodában, akkor a hazaiak sima, 11–7-es diadalt arattak. A második ütközetet szerdán 20 órától tartják Miskolcon, ahova lépéselőnyben érkezik a hajdúsági gárda.

Amint azt Halek Mártontól megtudtuk, a DVSE eltökélt szándéka, hogy újra nyerjen, és ezzel megszerezze a kilencedik pozíciót.

– Egyértelműen az a célunk, hogy ne kerüljön sor harmadik mérkőzésre, ehhez pedig Miskolcon is győznünk kell. A hétvégi hazai találkozó elég sima volt, azon leszünk, hogy a szerda esti összecsapás se hozzon izgalmakat. A sikerhez nem kell mást tennünk, mint végig koncentráltan játszani. Jó csapat vagyunk, annak ellenére is, hogy ez nem mindig látszott, fizikálisan is rendben van a társaság, le akarjuk zárni ezt a párharcot és megszerezni a kilencedik helyet. Babay Árpád továbbra is az eltiltását tölti, illetve Smitula Gergő szeme felszakadt az előző derbin, az ő játéka kérdéses, de a többiek egészségesek – mondta el lapunk érdeklődésére Halek Márton, a DVSE átlövője, aki társaival együtt várja már a szezon végét. – Hosszú hónapok óta megy már a csatározás, erős volt az idei bajnokság, tény, hogy elfáradtunk, mindenkinek szüksége van már a pihenésre és a feltöltődésre.

HBN


Debrecen - Szombaton este kezdetét vette az E.ON Férfi OB I. Osztályú Országos Bajnokság rájátszása. A kilencedik helyért folytatott csata első felvonását a hajdúsági fővárosban vívta a Debrecen a PannErgy-MVLC csapatával.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!