Sport

2015.04.17. 14:29

Valószínűleg nem lesz góleső

Balmazújváros - A jó formának örvendő Balmazújváros a hosszú ideje nyeretlen SZTK–Erima alakulatát fogadja.

Balmazújváros - A jó formának örvendő Balmazújváros a hosszú ideje nyeretlen SZTK–Erima alakulatát fogadja.Ellentétes előjelekkel készülhetnek a csapatok az NB II 24. fordulójának zárómérkőzésére, amelyet a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a Szigetszentmiklóssal vív vasárnap 17 órától. Amíg a házigazda újvárosiak négy meccse veretlenek, addig a Pest megyei alakulat hat játéknap óta nem ünnepelhetett győzelmet. A statisztikák szerint nem várható gólparádé, ugyanis a hajdúsági együttes eddig 22 alkalommal vette be a riválisok kapuját, míg a szigetszentmiklósiak a másodosztály legkevesebb lőtt találatával „büszkélkedhetnek”, mindösszesen 18–nál tart a számlálójuk, a termés harmada Szabó Bence nevéhez köthető.

Visszatért Horváth

Márciusban a Ferencváros elleni csúfos, 7–1–es Ligakupa-fiaskó után a szigetszentmiklósi vezetőség megköszönte Székely Tibor munkáját, helyét Horváth Ferenc vette át. A korábban a Győrt is irányító mester nem ismeretlen közegbe csöppent, hiszen 2011 és 2012 között már dolgozott az együttesnél.

Az Újváros októberben vizitált a jelenleg 9. helyen álló rivális műfűvel borított otthonában, az összecsapáson egyetlen gól döntött, amelyet a fentebb már említett Szabó szerzett. A balmazújvárosi stadionban legutóbb tavaly márciusában feszültek egymásnak a felek, akkor 2–1–es hazai győzelmet jegyezhettek fel a statisztikusok.

Feczkó Tamás segítője, Szergej Pacaj a balmazfoci.hu–n elemezte a Szigetszentmiklóst, elmondta, egy masszív alakulatról van szó, amelyben remek középpályások állnak a rendelkezésre. Feczkó a hétvégén eltiltás miatt biztosan nem számíthat Bokros Tibor, valamint Sigér Dávid játékára.

HBN–BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!