Sport

2015.01.13. 13:48

Melyik arcukat mutatják?

Debrecen - Az egykori debreceniek, Triffa és Bulath ellenfélként térnek vissza a Hódosba szerdán.

Debrecen - Az egykori debreceniek, Triffa és Bulath ellenfélként térnek vissza a Hódosba szerdán.Egyszer fent, egyszer lent. Jelenleg ez a hullámvasút jellemzi a DVSC-TVP-Aquaticum szereplését az élvonalbeli bajnokságban. A Loki fájó vereséget szenvedett az ősi rivális, Békéscsaba otthonában, majd nagyszerű győzelem következett a bajnoki dobogóra pályázó Fehérvár ellen. Amikor azt hihettük volna, hogy sínre került a Lokomotív, akkor jött egy újabb hideg zuhany, vereség a verhetőnek ítélt Vác otthonában. Most pedig következik egy olyan mérkőzés, ahol nem a cívisek a favoritok: a tabella 3. helyén tanyázó Dunaújváros Kohász KA csapatával mérkőzik a Loki szerdán 18 órától a Hódos Imre Sportcsarnokban.

Pedig akartak

– Ha folytatódik a sorminta, akkor most győznünk kellene – kezdte a beszélgetést Varsányi Nóra, a DVSC jobbszélsője. – A Fehérvár legyőzése után kellő önbizalommal utaztunk Vácra. Nagyon jól felkészültünk az ellenfelünkből, mégsem tudtunk pontot szerezni. Az akarással nem volt gond, hiszen több góllal is elhúztak már a hazaiak, de mi mégis felkapaszkodtunk, ám a kulcspillanatban hibáztunk. Úgy érzem, az volt a legnagyobb probléma, hogy Hornyák Dodót nem tudtuk kikapcsolni a játékból, túl sok az a tíz gól, amit szerzett ellenünk – értékelte a 30–29-es vereséggel zárult Vác elleni találkozót a Debrecen 6-osa.

Honi sztárok ellen

A Dunaújváros honi viszonylatban igazi sztárcsapat, tele egykori és jelenlegi válogatottal, elég megemlíteni a kapus Triffa Ágnest, vagy az Eb-n szereplő gárdánk két meghatározó játékosát, Bulath Anitát és Triscsuk Krisztinát.


[poll id="858"]


– Nagyon nagy falat az Újváros, de azon leszünk, hogy meglepetést okozzunk! Rengeteg jó kézilabdásuk van, így variációk egész sorát alkalmazhatja az edzőjük. Való igaz, hogy ősszel 30–22-re nyertek, s a felkészülési meccseken sem tudtuk legyőzni őket, ám az elmúlt szezonban jobbak voltunk náluk a Hódosban, s ezt a meccset kellene lemásolnunk! Komoly fegyverük a nyitott védekezés, amire külön készülünk, s persze az egykori debreceni hálóőr, Triffa Ági védését is kielemezzük. Hogy legyen esélyünk a Dunaújváros ellen, nagyon jó védekezést kell produkálnunk, s fegyelmezett támadójátékra lesz szükségünk! Nagyon szeretnénk ismét bravúrt elérni! – zárta mondandóját Varsányi Nóra.

HBN-BN


Cikkünkhöz a Facebookon szólhat hozzá:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

" data-width="450">


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!