Sport

2014.11.22. 17:12

Pontot nem szereztek, de azért helytálltak

Berettyóújfalu - Harmadik meccsén, a Baku United ellen is alulmaradt a Berettyóújfalu a Futsal Cup elitkörének csoportkörében.

Berettyóújfalu - Harmadik meccsén, a Baku United ellen is alulmaradt a Berettyóújfalu a Futsal Cup elitkörének csoportkörében.

Befejezte szereplését az UEFA Futsal Cup elitkörében a magyar bajnok MVFC-Berettyóújfalu: a legjobb tizenhat között, a D jelű csoportban, a házigazda Barcelona, a Lokomotiv Harkov és a Baku United csapatával küzdött meg a Mezei-Vill.

Elsőként a tavalyi győztes Barca gárdájával csapott össze Turzó József alakulata, mely 4-1-re kikapott, az újfaluiak közül Siska Gergő volt eredményes.

Második meccsükön a az ukrán Harkovval találkoztak Trencsényi Jánosék, akik ismét 4-1-re maradtak alul, a magyarok gólszerzője Dávid Richárd volt. Már ekkor eldőlt, utolsó meccsétől függetlenül sem juthat már tovább az MVFC.

A torna zárásaként az angol Baku következett: Carlos duplájával már a 11. percben 2-0-ra vezetett az angol egylet, mely 3-0-s előnyben zárta az első félidőt. A szünet után tovább növelte előnyét a Baku, mely 6-0-s győzelmet aratott. Az Újfalu csak ezen a meccsen nem tudott betalálni.

A csoportot a hibátlan Barcelona nyerte meg, mely így bejutott a Final Fourba. A második hat ponttal a Harkov, a harmadik a Baku lett. Az MVFC pont nélkül, az utolsó, negyedik helyen végzett ugyan, de nem vallott szégyent a sokkal erősebb riválisokkal szemben.

HBN

Baku United-Berettyóújfalu 6-0 (3-0)

Barcelona, Palau Blaugrana, vezette: Trayan Enchev, Konstantinos Koytsogianos

Gól: Carlos (4., 11., 39.), José Carlos (19.), Tobe (28.), Keny (38.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!