Sport

2014.08.08. 16:47

Bizonyítani akarnak itt is, ott is

Debrecen - Van rá esély, hogy szombaton pályára lépjen a sérülésből visszatérő Kulcsár Tamás.

Debrecen - Van rá esély, hogy szombaton pályára lépjen a sérülésből visszatérő Kulcsár Tamás.

Megvívja idei első hazai bajnoki találkozóját a DVSC-TEVA csapata: szombaton 20.30-tól a Puskás Akadémia látogat a Nagyerdei Stadionba.

A Loki támadója, Kulcsár Tamás még az Újpest elleni Szuperkupa-döntőn szenvedett sérülést, és gyógyulása több hétbe tellett. Már szerencsére rendbe jött, szerda óta a csapattal edz, és várja, hogy újra társai segítségére lehessen.


[poll id="732"]


– Kissé megtört a sérülés, több okból is. Egyrészt, mert már régen voltam sérült, ami alapvetően jó, de így még nehezebben éli meg az ember. Másrészt pedig a legrosszabbkor jött, mivel nem segíthettem csapatom a BL-ben. A kiesésünk még inkább megviselt, mintha játszottam volna, igazságtalanságként éltem meg azt, ahogyan a BATE továbbjutott. Örülök, hogy visszatérhetek, arra is van esély, hogy már szombaton, a Puskás Akadémia ellen beállok – mondta el érdeklődésünkre a Loki 70-ese, aki szerint muszáj lesz nyerniük hétvégén.

– Jó csapatnak tartom a Puskást, többre hivatottak, mint ahogy tavaly szerepeltek, de nekünk most kötelező lesz nyerni, ha nem akarunk leszakadni az élmezőnytől. Az előző bajnokságban ugye mindkétszer megvertük őket, de a hazai, és az idegenbeli meccs is nehéz volt – vélekedett Kulcsár.

A cikk folytatása a szombati Naplóban.


Debrecen - 2014. augusztus 9-én szombaton 20 óra 30 perctől a DVSC-TEVA - Puskás Akadémia bajnoki labdarúgó mérkőzéshez kapcsolódóan az 1-es villamosok 18.30 és 20.30 között, valamint 22.00 és 23 óra között 4-6 percenként indulnak a Nagyállomásról.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!