Sport

2013.11.21. 17:07

Pénteken Dunakeszin arathat újabb győzelmet a DEAC

Debrecen, Dunakeszi - Két mérkőzést is rendeznek a férfi futsal NB I. 11. fordulójának pénteki játéknapján, ezek közül az egyik a 19 órától kezdődő Dunakeszi Kinizsi Futsal–DEAC Futsal Club találkozó lesz.

Debrecen, Dunakeszi - Két mérkőzést is rendeznek a férfi futsal NB I. 11. fordulójának pénteki játéknapján, ezek közül az egyik a 19 órától kezdődő Dunakeszi Kinizsi Futsal–DEAC Futsal Club találkozó lesz. A tavaly még az NB II. Nyugati csoportjában szereplő hazai együttes jelenleg a tabella hatodik helyén áll, eddig négy mérkőzést nyert meg, háromszor ikszelt, és háromszor kikapott. A debreceniek a nyolcadik pozícióban vannak, idáig háromszor tudtak győzni, kétszer döntetlent értek el, és ötször maradtak alul, 44 gólt lőttek, és szintén ennyit kaptak. Az MVFC-Berettyóújfalu majd hétfőn 20 órától meccsel idegenben, a Rákosmenti FC otthonában.

Sorsoltak az MK-ban

Csütörtökön délután az MLSZ székházában kisorsolták a legjobb nyolc párosításait mind a férfi, mind pedig a női Magyar Kupában. A férfiak mezőnyében már csak egy hajdú-bihari egylet van versenyben, az MVFC-Berettyóújfalu, mely az NB II-ben szereplő Bábolna Nautaral Meat FC kapta ellenfélül. Érdekesség, hogy épp ez az egylet búcsúztatta az előző körben a DEAC-ot. Az első játéknap december 18-án, míg a visszavágó január 22-én lesz, ebben a körben már két mérkőzésen dől el a továbbjutás.

A hölgyeknél is egyetlen hajdúsági egyletért kell szorítani, a másodosztályú Hajdúböszörményi TE csapatáért, a böszörményieknek pechükre az NB I-es listavezetővel, az Astra Kiskunfélegyházával kell megküzdeniük. Itt egy meccsen dől el a továbbjutás sorsa, az NB II-es gárdának elegendő döntetlen a továbblépéshez, ha NB I-es klub ellen játszik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!