Sport

2013.11.11. 07:14

A másodosztályú Dunaújvárost kapta ellenfélül a DVSC

Debrecen - Vasárnap késő este, a Sport TV Harmadik félidő című műsorában kisorsolták a Magyar Kupa ötödik fordulójának párosításait. Fortuna kedvezett a DVSC-TEVA csapatának, hiszen a Loki a Ness Hungary NB II. jelenlegi második helyezett csapatával, a Dunaújvárossal küzd meg a nyolcaddöntőben.

Debrecen - Vasárnap késő este, a Sport TV Harmadik félidő című műsorában kisorsolták a Magyar Kupa ötödik fordulójának párosításait. Fortuna kedvezett a DVSC-TEVA csapatának, hiszen a Loki a Ness Hungary NB II. jelenlegi második helyezett csapatával, a Dunaújvárossal küzd meg a nyolcaddöntőben. A legjobb tizenhat között már két mérkőzésen dől el a továbbjutás, az első játéknap november 27-én, szerdán, míg a visszavágó december 4-én lesz. A szabályok értelmében a Loki idegenben, az alacsonyabb osztályú Dunaújváros otthonában meccsel először. További párosítások: Ferencváros–Újpest FC, Nyíregyháza Spartacus (NB II)–Haladás, Bp. Honvéd–Pécsi MFC, Siófok (NB II)–Lombard Pápa, Videoton FC–Diósgyőri VTK, Kecskeméti TE-Phoenix Mecano–MTK Budapest, Kaposvári Rákóczi FC–Győri ETO.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!