Sport

2013.09.17. 15:30

Eger bevétele következhet

Kézilabda - Az újonc ellen folytathatja remek sorozatát a debreceni női kézilabdacsapat.

Kézilabda - Az újonc ellen folytathatja remek sorozatát a debreceni női kézilabdacsapat.

A DVSC-TVP hétközi mérkőzéssel folytatja a bajnoki menetelését, a debreceni hölgykoszorú az egri Eszterházy KFSC vendégeként lép pályára szerdán 18 órától. A mérkőző felek ellenkező előjelekkel várják a meccset, hiszen a Loki az eddigi találkozóit mind megnyerte, míg a hevesiek mindannyiszor vesztesként hagyták el a játékteret.

Csak így tovább!

A szezon előtt Varga Józseffel beszélgetve a debreceni tréner elmondta, jónak tűnik a csapat sorsolása, ha az első négy összecsapást hozza a Loki, az nagy önbizalmat adhat a társaságnak a folytatásra. A zsinórban negyedik győzelemhez karnyújtásnyira került a DVSC...

– Idáig úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzeltük, tudjuk, hogy minden sorozat megszakad egyszer, ám szeretnénk a győzelmi szériánkat kitolni minél tovább – kezdte a beszélgetést a DVSC-TVP szakvezetője. – A három győzelem jól mutat a nevünk mellett, de ha valamelyik ellenfelünket lebecsülnénk, arra nagyon könnyen ráfáznánk. A kötelező győzelmek a legnehezebbek, ennek megfelelően kell készülnünk az Eger ellen is. A riválisunk otthon biztosan bizonyítani akar ellenünk, s feledtetné a három vereségét. Viszont számunkra csakis a győzelem az elfogadható eredmény, hiszen túrót sem ér az eddig elért, Békéscsaba és Dunaújváros elleni bravúr, ha szerdán nem gyűjtjük be a pontokat.

Siska és Bálintová

Varga József kitért a maródiakra is. Siska Pálma esetében vélhetően beszakadt egy ín a talpában, ami már régóta problémát jelent a játékos számára. A vezetőedző ha teheti, az Eger ellen pihenteti az ifjú átlövőt. Bálintová Réka térdében szakadás van, az, hogy milyen mértékű, csak a kivizsgálás után derül ki, ám így is biztos, hogy rá minimum öt hét kényszerpihenő vár.

HBN-BN


[poll id="495"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!