Sport

2013.08.05. 17:03

Játékos-edzőként folytatja munkáját a klasszis

A DVSC-vel korábban két Magyar Kupa-győzelmet és három bajnoki címet elérő Igor Bogdanovics lett a HTE trénere.

A DVSC-vel korábban két Magyar Kupa-győzelmet és három bajnoki címet elérő Igor Bogdanovics lett a HTE trénere.

Javában zajlik a 2013/14-es bajnokságban is az NB III-ban küzdő Hajdúböszörményi TE csapatának a felkészülése. Ahogy arról korábban beszámoltunk, csupán a Magyar Labdarúgó Szövetség felkérésének köszönhetően maradhatott harmadosztályú a HTE, ez is szerepet játszott abban, hogy a klub vezetői az edzőváltás mellett döntöttek, a csapat eddigi kiváló csatára, Igor Bogdanovics váltotta a kispadon Papp Ferencet.

Taps közepette

A korábbi vezetőedző, Papp Ferenc nyilatkozott a hajduboszormenyite.gportal.hu-nak: – Igor Bogdanovics lett a vezetőedző, én segítek majd neki mint pályaedző a továbbiakban. Több játékossal tárgyalunk a keret megerősítése miatt, mert mindent meg kell tennünk, hogy bennmaradjunk ebben a rendkívül erősnek ígérkező harmadosztályban.

Az NB III. Keleti csoportjába sorsolt böszörményi együttes honlapja arról is beszámolt, hogy a most 38 esztendős szerb Igor Bogdanovics nem hagyja abba a labdarúgást sem, így játékos-edzőként segíti a jövőben a klubot. – Igazán azzal lennék a legjobban elégedett, ha minden meccs után úgy menne le a pályáról a csapatom, hogy taps kísér minket. Ha ez sikerülni fog, biztos vagyok abban, hogy a nézők, szurkolók elégedettek voltak azzal, amit láttak – nyilatkozta a böszörményi együttes honlapjának az újdonsült tréner.

A HTE egyébként július 8-án kezdte meg az alapozást, azóta már számos edzőmérkőzésen vannak túl a hajdúböszörményiek, akik legutóbb a Tiszafüredi VSE gárdáját verték meg 8–1-re.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!