Sport

2013.07.17. 20:45

Ferenczi János szerint kifogástalan a műfű állapota

Megtartotta a szerda esti edzést a Loki szakmai stábja a játékosok számára Norvégiában, akik így megtapasztalhatták, milyen lesz majd játszani a drammeni stadionban csütörtökön 19 órától a Strömsgodset ellen az Európa-liga második selejtezőkörében.

Megtartotta a szerda esti edzést a Loki szakmai stábja a játékosok számára Norvégiában, akik így megtapasztalhatták, milyen lesz majd játszani a drammeni stadionban csütörtökön 19 órától a Strömsgodset ellen az Európa-liga második selejtezőkörében. A tapasztalatokról az ifjú Ferenczi Jánost kérdeztük.

– Nagyon szép környezetben van a stadion, kulturált az egész, a műfű állapota és minősége kifogástalan, igaz, szokni kellet a játékot ezen a pályán. Mivel locsolják is a műfüvet, ezért nagyon csúszik rajta a játékszer, és hirtelen áll meg, szóval figyelni kell majd, hova pattan. Jól szolgálta a célját ez az edzés, hiszen kipróbálhattuk a pályát és a labdát is, amivel csütörtökön játszunk majd. Úgy érzem, jó formában van a csapat, mindenki várja az összecsapást – vélekedett Ferenczi, aki szerint nem baj, hogy úgymond kisebb stadionban rendezik a találkozót.


[poll id="415"]


– Hangulatos az egész, fedettek a lelátók, pláne jó lesz, ha teltház fogad majd minket. Szerintem érdekli az embereket ez a találkozó, így sokan kilátogatnak majd.

HBN


A délutáni csendes pihenő után a DVSC-TEVA csapata útra kelt a csütörtöki EL-meccs helyszínére, a Marienlyst Stadionba, ahol a szakmai stáb edzést vezényel a játékosoknak.


Már biztossá vált, hogy nem közvetíti a TV a Strömsgodset-DVSC Európa-liga mérkőzést, amely így majd csak a haon.hu-n lesz nyomon követhető.


Szerdán délelőtt valamivel kilenc óra után szállt fel a DVSC-TEVA Osloba tartó gépe, mely egy mintegy két és félórás repülőutat követően landolt Norvégia fővárosában.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!