Sport

2013.04.15. 11:26

A hétvége aranyköpései, avagy a megyei foci kicsit másképp

Hajdú-Bihar - A játékvezető lefújta a küzdelmet, de ki mondta, hogy vége a meccsnek? Az elmúlt hétvége „aranyköpései” a megyei futballban:

Hajdú-Bihar - A játékvezető lefújta a küzdelmet, de ki mondta, hogy vége a meccsnek? Az elmúlt hétvége „aranyköpései” a megyei futballban:

Papp Ferenc (Hajdúböszörmény): – A huszadik perctől kezdve emberelőnyben játszottunk, ráadásul az ellenfél kapusa helyére mezőnyjátékost állítottak be, és ezt sem sikerült észrevenni. (Hajdúböszörmény–Cigánd 1–1 (0–1))

Kardos István (Kaba): – Úgy kellett nekünk ez a három pont, mint tanyára a villany. (Kaba–Téglás 2–0 (0–0))

Pesel János (Hajdúdorog): – Mindkét csapat játékosai becsülettel kergették a labdát, de ebből a kergetőzésből más eredmény nem is születhetett. Az egy pont az éhenhaláshoz sok, viszont a bennmaradáshoz kevés. (Nyíradony-Hajdúdorog 1-1 (1-1))

Szabó Balázs (Balmazújváros II.): – Jövőhéten újra bebizonyítjuk, hogy a balmazújvárosi játékosok nem porcelánbabák. (Nádudvar SE–Szertár Sportbolt–Balmazújváros II. 0–5 (0–3))

Boruzs István (Püspökladány): – Nagyon figyelnem kellett ahhoz, hogy futballra emlékeztető jeleneteket lássak... (Biharnagybajom–Püspökladány 0–5 (0–2))

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!