Sport

2012.12.01. 10:01

DVSC-TEVA - Sima győzelem az idényzárón

Labdarúgás - Kedvező idényzáróban bíztak azok az „elvetemült” Loki-drukkerek, akik a fagyos időben és a szakadó esőben a DVSC-TEVA-Kaposvári Rákóczi bajnoki összecsapást választották szórakozásul pénteken délután.

Labdarúgás - Kedvező idényzáróban bíztak azok az „elvetemült” Loki-drukkerek, akik a fagyos időben és a szakadó esőben a DVSC-TEVA-Kaposvári Rákóczi bajnoki összecsapást választották szórakozásul pénteken délután.

A hajdúsági együttes a rosszul sikerült utóbbi heteket szerette volna feledtetni a Prukner-csapat ellen, a Rákóczi pedig a hatodik helyét akarta bebetonozni egy esetleges debreceni pontszerzéssel.

A hazaiaknál helyet kapott a kezdőben Mészáros Norbert is, a védő édesapja tragikus halála után tett sportemberi mivoltáról tanúbizonyságot azzal, hogy vállalta a játékot.

Kimaradt helyzetek

Akaratosan kezdett a Loki, érezhető volt, hogy nem csak üres szólam volt: mindent megtesznek a győzelemért. Sorra jöttek a kisebb-nagyobb helyzetek, elsősorban Coulibaly járt ebben az élen, ám rendre rosszul döntött vagy a kaposvári kapus járt túl az eszén, de Kulcsár is feliratkozhatott volna a góllövők közé legalább két ízben.

A félidő második felére kicsit visszább esett a tempó, bár nem szűnt meg a cívisvárosi dominancia, a szünetre 0-0-ás állással vonulhattak a felek.

Megjöttek a gólok

A második játékrész már meghozta a várva várt gólt: Kulcsárt rúgták föl a büntetőterületen belül, a tizenegyest Coulibaly váltotta gólra. Nem sokkal ezután jött a második, egy mintaszerű akció végén ismét Coulibaly jeleskedett, szépen tekert a rövidbe. A hajrában Pavlovics tekert az elmélázó Verpecz kapujába. A Loki jól zárta a szezont, a bajnokságban a folytatás tavasszal következik, szerdán pedig még egy Ligakupa-összecsapás van hátra az Eger ellen.

HBN-TN

 

OTP Bank Liga, 17. forduló

DVSC-TEVA – Kaposvár 2-1 (0-0)

Debrecen, 3000 néző. Vezette: Andó-Szabó (Kispál, Varga G.)

DVSC: Verpecz – Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut – Czvitkovics (Dombi 82.), Varga J., Se. Bouadla, Szakály (Bódi 46.) – Kulcsár (Szécsi 68.), Coulibaly

Kaposvár: Hajdúch - Pavlovics, Bank, Zámbó, Jánvári – Pedro – Horváth T., Safaric, Balázs B. – Oláh – Haruna (Vrucina 71.)

Gól: 1-0 Coulibaly (11-esből, 49.), 2-0 Coulibaly (62.), 2-1 Pavlovics (91.)

Sárga lap: Bank (26.), Korhut (84.), Pavlovics (90.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!