Sport

2012.11.25. 19:28

Fedettpályás Magyar Nemzetközi Bajnokság Budapesten

Tenisz - Az idei év utolsó nagy versenyét az MTSZ Veterán Bizottsága negyedik alkalommal rendezte meg a fővárosi Római Teniszakadémia remekül előkészített pályáin nov.21.-25. között.

Tenisz - Az idei év utolsó nagy versenyét az MTSZ Veterán Bizottsága negyedik alkalommal rendezte meg a fővárosi Római Teniszakadémia remekül előkészített pályáin nov.21.-25. között.A magyar élmezőnyön kívül több kiváló senior teniszező is rajthoz állt és igen színvonalas,küzdelmes mérkőzéseken dőltek el a helye-zések. A debreceniek közül ketten neveztek a versenyre és egy bronzérmet szereztek a 70+ kategóriában: Berkó Ervin 55+(Ziccer TC),illetve Palchuber Károly 70+(DH Szervíz SE).

Berkó E. lengyel ellenfele az első körben nem érkezett meg,a második fordulóban viszont olasz ellenfelé-től kikapott,Palchuber K.-nak is olasz ellenféllel kellett megküzdeni a negyeddöntőben, viszont a döntőbe jutásért a sokszoros világbajnok és első kiemelt osztrák Peter Pokornyval szemben alulmaradt, így a har -madik helyen végzett.

Érdekesebb eredmények 55+: Guido Gualandi(ITA)-Berkó E. 5/7,6/2,6/0 Palchuber K.-Giuseppe Vento(ITA) 6/4,6/1,a döntőbe jutásért:Fábián Z.(Bp)-H.Peurstinger(AUT) 6/1,6/2 P.Pokorny-Palchuber K. 6/2,6/0,a dőntő:P.Pokorny-Fábián Z. 6/1,6/0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!