Sport

2008.10.28. 11:47

A fogadóirodák is kezdenek hinni a Liverpool bajnoki címében

<p>A Chelsea elleni idegenbeli győzelem után az angol fogadóirodáknál kétszeresére növekedett a Liverpool esélye a bajnoki cím megnyerésére.</p>

A bukmékerek korábban hatszoros pénzt adtak volna a Vörösök végső sikeréért, most már csak 3,5-szerest. Két vezető fogadási iroda is 6/1-ről 7/2-re növelte a Németh Krisztiánt és Gulácsi Pétert is felnőtt keretében tudó Liverpool esélyét a végső győzelemre.

A Liverpool ezzel harmadik helyen áll az esélyesek között. A legnagyobb favorit veresége ellenére továbbra is a Chelsea, a fogadók alig 1,2-szeres pénzt tehetnek zsebre a bajnokság végén, ha most fogadnak a Kékek győzelmére. A második legesélyesebb a Manchester United, a SkyBet-nél 2,25-szörös, a PaddyPowernél 2,5-szörös a nyerési odds.

Az igazi hazárdőrök fogadhatnak például a bajnoki tabellán éppen tizedik West Ham diadalára is, itt egy fontra ezret fizetnének, ha bejönne a tipp.

Halmosi Péter csapatára, a jelenleg harmadik és a ligában újonc Hull City-re is lehet pénzt feltenni, itt 750-szeres nyeremény vár a helyesen tippelőkre.

Ezek is érdekelhetik