Sport

2008.08.20. 12:12

Szexuális zaklatással vádolják az ökölvívót

<p>Arthur Abraham profi bokszvilágbajnok ellen szexuális zaklatás gyanújával eljárást indított a stralsundi államügyészség. A 2006-ban Németországban az év ökölvívójának választott sportoló szóvivője "teljesen tarthatatlannak" nevezte a vádaskodást.<BR /></p>

A stralsundi bíróság főállamügyésze, Michael Böhme a német rádióban megerősítette azokat a felröppent sajtóhíreket, melyek szerint eljárás indult a középsúlyú IFB-boksz-világbajnok, Arthur Abraham ellen. Az örmény származású, német színekben versenyző, 28 éves profi sportolót azzal gyanúsítják, hogy a Balti-tengernél tartott edzőtáborozás során szexuálisan zaklatott egy masszornőt.

A Sauerland Bokszistálló (Sauerland-Boxstall) szóvivője védelmébe vette versenyzőjét, a 2006-ban az év ökölözőjének választott, nagyon népszerű Arthur Abrahamot. "A vádaskodás teljesen tarthatatlan" - nyilatkozta a kellemetlen üggyel kapcsolatban Heiko Mallwitz, aki szerint semmilyen szexuális kicsapongás nem történt a Rügen-sziget edzőtáborában.

A bíróság október közepén hallgatja meg a sportembert az ellene felmerült vádról.
· A szétvert arcú bokszoló 
· Borzalmas baleset a versenyen 
· Sokkoló lábtörés a mérkőzésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!