Sport

2008.07.05. 19:57

Egyelőre nem érkezett konkrét ajánlat Halmosiért

<p>Nem érkezett konkrét ajánlat egyik érdeklődő csapattól sem Halmosi Péterért, a Plymouth Argyle magyar középpályásáért.</p>

A másodosztályban szereplő csapat menedzsere, Paul Sturrock nem áll a légiós távozásának útjában, de megkéri az árát. A hírek szerint Halmosit jelenleg 3 millió fontért (890 millió forintért) lehet elcsábítani Plymouth-ból.

A játékost a Premier League-be frissen feljutott Hull City és Gera Zoltán volt csapata, a West Bromwich Albion is szívesen vinné, de érdeklődik Kevin McCabe, a Fradi tulajdonosa is, aki angol klubjának, a Sheffield United-nak igazolná le Halmosit. A magyar válogatott egyébként már többször jelezte, hogy az első osztályban szeretne játszani.

"Szeretném neki megadni azt, amit szeretne, vagyis feljutattni a Premier League-be, de a csapattal együtt. Ennek ellenére reálisan látom a helyzetet és tudom, hogy a fociban egyetlen szerződés sem örökérvényű.Ha Halmosi Péter távozni akar, akkor elengedjük, de meg fogjuk kérni az árát" - nyilatkozta Sturrock a This is Plymouth című angol lapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!