Sport

2008.05.01. 20:07

LABDARÚGÁS: Veszélybe kerültek Ronaldo szponzori szerződései

<p>Az AC Milan brazil klasszisa, Ronaldo tagadta azokat az értesüléseket, melyek szerint több szponzor is felbontja a vele kötött szerződését, mivel a közlmúltban szexbotrányba keveredett.</p>

Kedden látott napvilágot az a felvétel, amelyen a csatár három brazil transzvesztitával vitatkozik egy Rio de Jainero-i motelben. Ronaldo azt állítja, hogy addig fel sem tűnt neki, hogy három férfit visz magával, amíg fel nem értek a motelszobába. Az egyik transzvesztita, Andreia Albertini 30 ezer dollárt követelt a brazil klasszistól a történet elhallgatásáért, ám Ronaldo nem volt hajlandó fizetni.

Különböző sajtóértesülések szerint a világ legnagyobb sportszergyártója, a Nike, az olasz telekommunikációs társaság, a TIM, az egyik brazil sörmárka, a Brahma és a Santander nevű bankcsoport is azon gondolkozik, hogy felbontja a Ronaldoval kötött szponzori megállapodását a történtek miatt.

"Azok az események, amelyeknek Ronaldo részese volt az utóbbi időben, a magánügye, éppen ezért nem érinti egyik promóciós szerződést sem" - áll a Ronaldo által kiadott közleményben.

"Ami történt, az nem jogi ügy" - nyilatkozta a brazil támadó ügynöke, Fabiano Farah. "Ronaldo nem követett el bűncselekményt, nem szegett meg semmilyen törvényt. Sőt, ebben az ügyben ő az áldozat" - tette hozzá Farah.

Előzmény:

Transzszexuális prostikkal mulatott Ronaldo

Rendőrségi üggyé fajult Ronaldo kalandja a transzszexuálisokkal Rio de Janeiroban.

A transzszexuális Andréa Albertino vallomása [VIDEÓ]


Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!