Hirdetés

2024.04.06. 00:00

Érkezzen párral, családdal, kutyával vagy egyedül, a Partium Hotel áprilisban 20% kedvezménnyel várja!

Indul a kirándulós szezon, kalandozzon a Napfény városában, fedezze fel Szeged tavaszi szépségeit! Kezdje a belvárosból: a Partium Hotel mindenhez közel van!

PR cikk

Forrás: Partium Hotel Szeged

Minden közel van

A hoteltől pár perc séta a Szegedi Szabadtéri Játékoknak helyet adó híres Dóm tér a fogadalmi templommal, melynek tornyából könnyen belátható a belváros: a Széchenyi tér, a Kárász utca, a Móra Ferenc Múzeum és a Stefánia; a zsinagóga, a szecessziós csodaként ismert Reök palota, vagy akár a Tisza-part.

Romantikához, pihenéshez, babával vagy kisállattal

Romantikus hétvége eltöltéséhez tökéletes a szálloda: a lefoglalt szobába bekészítés kérhető; virágcsokorral, tortával, romantikus dekorációval könnyű lesz meglepetést okozni!

A családbarát hotel a kisgyerekek, babák fogadására is felkészült: babakocsival, kisággyal, babakáddal, etetőszékkel várja a családokat; emellett két játszósarok (az étteremben és az emeleten) is a gyerekek kedvét keresi.

Az sem baj, ha a vendég házi kedvencével szeretne szobát foglalni. Kis testű kutya, macska ellátásához a vendéglátó minden kérést teljesít.

Többféle szobakínálat

A Partium Hotel összesen 12 szobája mintegy 30 vendég számára nyújt kényelmet, nyugodt kikapcsolódást. Az egységes stílusban kialakított, kétemeletes szállodában egyágyas, két külön ágyas, kétágyas, illetve pótágyazható szobák közül válogathat.

Nagyobb családdal vagy baráti társasággal érkezne? Nem probléma! Akár 10 fő befogadására is alkalmas, tágas apartmannal várják.

Saját étterem rendezvényekhez is

A modern elemeket rusztikus hangulatba ágyazó, családias szálloda saját éttermében bőséges svédasztalos, kontinentális reggeli várja a vendégeket. Előre jelzett igény esetén speciális étrendhez is igazodnak. Az étterem olyannyira jól felszerelt, hogy maximum 20 fős családi, illetve céges rendezvények lebonyolítására is kiváló.

Áprilisban 20 százalék kedvezménnyel foglalhat szobát a Honvéd téri hotelben. A legalább három éjszakára érkező vendégek ráadás ajándék belépőt kapnak a Szegedi Vadasparkba.

Elérhetőség: +36-62/289-188, +36-20/354-0880

Az áprilisi kedvezmények kizárólag telefonos foglalás esetén, TAVASZ jeligére vehetők igénybe!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában