Hirdetés

2024.02.14. 00:00

A jövő sofőrjei! Toyota Plug-in hibrid autók taxiknak a Road Service Kft.-től: kevesebb fogyasztás, több megtakarítás!

Manapság már sokkal jobban odafigyelünk az autóvásárlás során, hogy amit választunk, az környezetbarát és alacsonyabb működtetésű legyen, hiszen senki nem ellensége a saját pénztárcájának, és reméljük, a környezetének sem. Egyre többen választanak Toyota Plug-in hibrid rendszerű autókat, amivel a mindennapokban igen sok pénzt tudunk megspórolni, ha megfelelően használjuk!

Toyota Prius Plug-in Hybrid

Forrás: Road Service Kft.

A Toyota Plug-in hibrid rendszer egy jolly joker az autók világában, mert mialatt naponta 50-75 km-t is megtehetünk vele tiszta elektromos autóként, addig a hosszabb utakra megfelelő megoldás az öntöltő hibrid rendszer egy belsőégésű benzinmotorral kombinálva.

Na lássuk, mit is jelent a megfelelő használat! Minél gyakrabban fel kell töltenünk autónkat külső áramforrásból! A mindennapi töltés azért szükséges, mert amíg egy tisztán elektromos autóval akár heti 1-2 töltés is elegendő a nagyobb akkumulátor miatt, addig a Toyota Plug-in hibrid rendszerű autók ennél kisebbel rendelkeznek, ezért szükséges gyakori töltése, hogy igazán ki legyen használva az autó elektromos része.

toyota plug in hybrid
Forrás: Road Service Kft.

Fontos megjegyezni, hogy a kétféle módú közlekedés kényelmes megoldást kínálhat, azonban más autómárkáknál az azonnal történő áttérés belsőégésű motorra azzal jár, hogy az akkumulátor többletsúlya miatt magasabb lesz a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás is. A Toyota Plug-in hibrid rendszerű autóinál azonban ez másképp működik. Amikor az elektromos rész lemerül, azonnal bekapcsol az öntöltő hibrid rendszer, így még mindig sokkal jobb lesz a fogyasztása, tovább mehetünk vele az úton energiatakarékosabb módban.

Mégis kinek lehet ez a fajta autó tökéletes választás? Azoknak, akik a munkájuk miatt több kilométert is megtesznek városon belül, de nem elegendők számukra az elektromos autó nyújtotta lehetőségek, és sokkal inkább bíznak egy benzines motorral rendelkező autóban. Tehát taxisok, ezt nektek is ajánljuk, ne a tankolásra menjen el a bevételetek nagy része!

A Toyota plug-in rendszert használó autóknak emellett egyre bővülő töltőinfrastruktúrája van, így könnyebbé válik a hosszabb távú utazás is. Ráadásul a modern technológia lehetőséget nyújt, hogy okostelefonoddal távolról is vezérelhesd és ellenőrizhesd az autódat, valamint a töltési folyamatot.

toyota plug in hybrid
Forrás: Road Service Kft.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy az elektromos autók karbantartása sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mivel kevesebb alkatrészből állnak, mint hagyományos társaik. Ezért hosszú távon jelentősen csökkenthető az autó fenntartási költségei is.

A legfontosabb kérdés már csak az, hogy milyen a tökéletes Plug-in hibrid rendszerű autó? A debreceni Road Service Kft.-nél a válasz! A Toyota kiemelt szerepet szán már hosszú évek óta a hálózatról tölthető hibrid modellekre, fontos számukra a kényelem, a megbízhatóság és a fenntarthatóság, több modell közül van lehetőségünk választani és kipróbálni.

toyota plug in hybrid
Forrás: Road Service Kft.

Tapasztaljon autónként testreszabott kényelmet, innovatív technológiát és fenntartható mobilitást, ami megkönnyíti az életét. Válassza a Road Service Kft.-t, és hozza ki a legtöbbet vezetési élményéből a Toyota minőségével!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában