Hirdetés

2024.02.20. 00:00

Fókuszban a kiberbiztonság

A digitális biztonság – kiberbiztonság – digitális adataink, készülékeink eszközeink védelmére irányuló intézkedések összessége mindannyiunk közös érdeke.

Haon.hu

Forrás: Freepik.com

Egyre gyakrabban hallunk jelentős károkat okozó fenyegetésekről, melyek az adatvesztésen túl, pénzügyi veszteségeket is okozhatnak, sőt a gazdasági tevékenység folytatását is gátolják, jelentős károkat okozva ezzel. Ez ellen egyedül a megfelelő szintű kiberbiztonsági intézkedések jelentenek védelmet.

Nemcsak az Európai Unió NIS 2 irányelve miatt kell mielőbb cselekednünk, hogy biztonságban tudhassuk adatainkat, hanem saját elemi érdekünk, hogy pénzügyeink, érzékeny adataink védelme a legmagasabb fokú legyen.

Hogyan készülhetünk fel a legmagasabb védelemre? Mit kell tennünk, hogy hálózataink digitális eszközeink védve legyenek? Kihez fordulhatunk tanácsért, hol jelentkezhetünk képzésre, hogy fejlesszük védelmi rendszereinket? Minderről bővebben tudhat meg ingyenes szakmai konferenciánkon, Debrecenben a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában 2024. február 22-én 9.30 órai kezdettel. Szakmai előadóink a bemutatandó terület hazai és nemzetközi szakértői. A NIS2 aktuális kérdéseiről Király Anna, az SZTFH kiberbiztonsági szakértője ad tájékoztatást, a KKV-k hálózati biztonságának kérdéseiről dr. Bertók Csanád, a Debreceni Egyetem adjunktusa, míg dr. Halász Rita a biztonságos pénzügyeink területét mutatja be, de hallhatnak a DigitalTech EDIH képzési és tanácsadási szolgáltatásairól is, Málnay Barnabástól az ELTE üzletfejlesztési vezetőjétől.

digitaltech debrecen

Jöjjön el Ön is és válassza a biztonságot, járjon egy lépéssel versenytársai előtt'

Regisztráció:
https://event.digitaltechedih.hu/esemenyek/digitaltech-edih-go-debrecen-fokuszban-a-kiberbiztonsag/

A PRIMOM Alapítvány, a DigitalTech EDIH konzorciumi partnere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában