Hirdetés

2023.09.07. 09:58

A modern üzleti és termelési folyamatokhoz való alkalmazkodást segítő beruházás megvalósítása a TU-COLOR Kft.-nél

A TU-COLOR Kft. fejlesztési projektje a Széchenyi Terv keretében valósult meg 205,99 millió forint európai uniós, feltételesen vissza nem térítendő támogatás segítségével. A fejlesztés célja a festés, üvegezés tevékenység fejlesztése volt, melynek keretében ingatlanépítésre, napelemes rendszer telepítésére, valamint új eszközök beszerzésére került sor.

Haon.hu

Fotó: user

Egy komplex, új logisztikai központ építése valósult meg egy irodai és egy raktár, illetve szociális kiszolgáló résszel. A technológiai fejlesztés keretében a gyártási kapacitás növelése és diverzifikálása, valamint a vállalat termékeinek minőségi javítása érdekében az alábbi eszközök kerültek beszerzésre: elektromos ollós szerelő munkaállvány, magasemelésű raklapszállító, homlokvillás targonca, nagy teljesítményű festék- és glettszóró berendezés, állványzat, kompresszor, keverőgép, vonallézer, fal- és mennyezeti csiszoló, fa, padló, falcsiszoló gép, hőlégfúvó, párátlanító, univerzális porszívó, magasnyomású mosó. Az irodai háttérmunkálataink segítése érdekében pedig az alábbi infotechnológiai eszközök beszerzése valósult meg: Kyocera színes másológép, PC, okostelefonok. Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása keretében az üzleti folyamatok energiahatékonyságának javítása érdekében az új gyártó-kivitelező egységre napelemes rendszer is telepítésre került.

A cég a beruházással a szolgáltatási technológiákba illeszkedő és minőségjavító technológia birtokába került, illeszkedve ezzel a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása elnevezésű felhíváshoz. A fejlesztés eredményeként a TU-COLOR Kft. működése progresszívvá vált, jövedelemtermelő képessége emelkedett, így a versenyképesség növekedésével új munkahelyek jöhettek létre.

A projekt címe: A modern üzleti és termelési folyamatokhoz való alkalmazkodást segítő beruházás megvalósítása a TU-COLOR Kft.-nél.

A projekt megvalósítási helyszíne: 4271 Mikepércs, Külterület hrsz.: 063/44. 

A projekt azonosítószáma: GINOP 1.2.16-22-2023-01745

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában