Hirdetés

2023.03.16. 08:49

Látványos újításokkal várja vendégeit a Füredi úti McDonald’s

A vendéglátást is elérte a digitalizáció, ennek szellemében újulnak meg a McDonald’s éttermei szerte az országban.

Cserháti Gabriella franchisepartner a letisztult „Alphabet” dizájnt választotta a Füredi úti étterem vendégterébe. A visszafogott színek és a természetes anyagok egyvelege harmonikus hangulatot és hívogató légkört teremt. A vendégtérben 76, a megújult teraszon 66 fő fogyaszthatja el egyidejűleg kedvenc mekis termékeit.

McDonalds Füredi út Debrecen Haon

Az új konyhai gépeknek köszönhetően minden termék rendelésre készül, a minőségi kávézás élményét pedig a LaCimbali barista kávégép biztosítja. A legkisebbeket áprilistól az étterem teraszán új játszóházzal várjuk.

McDonalds Füredi út Debrecen Haon

A vendégek minél gyorsabb kiszolgálása érdekében a konyhatechnológia megújult, a vásárlók digitális menütáblákon tudnak választani az étteremben és a drive úton egyaránt.

McDonalds Füredi út Debrecen Haon

A vendégélmény-menedzserek segítik a betérő vendégeket az új kiszolgálási rendszerben. A gyorsabb házhoz szállítás érdekében futárfolyosót is beépítettek, így futárok külön helyiségben vehetik fel a rendeléseket. Az autóval érkezők kiszolgálását rendelésfelvevő oszlop, digitális menütábla és három várakozóhely teszi még gördülékenyebbé.

PBV

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában