Hirdetés

2022.12.09. 13:38

Háló, ami véd a kíváncsi tekintetek és az erős napsugarak ellen is

Vannak olyan helyzetek, amit általában nem kedvelnek sokan, mégpedig az, ha mások zavarják a nyugalmukat.

Forrás: Mentool.hu

Ez előfordulhat már akkor is, hogy a magánélet minden, vagy akár csak egy-egy pillanatát szemmel tartja a túl kíváncsi szomszéd, vagy a kerítés mellett elhaladó ismeretlen, befelé bámuló járókelő. 

Nem élhetjük életünket betonkerítések mögött elzártan! Szerencsére létezik már olyan segédeszköz, amellyel megoldható számos ilyen jellegű probléma. Na, nem a gengszterfilmekben látható lefűrészelt csövű vadászpuskára, hanem az árnyékoló, vagy más néven belátásgátló hálóra gondolok!

Mi alapján válassz?

A Mentool.hu árnyékolóhálók kínálatában nagyon sokféle remek és kiváló minőségű terméket találsz. Többféle szín és szélesség közül választhatod ki a megfelelőt. Ezekkel aztán nagyon sokféle igény kielégíthető. De persze adódik azonnal a kérdés, hogy mi alapján is érdemes kiválasztani a megfelelő terméket?

Az első és nem lényegtelen szempont, hogy pontosan mely probléma megoldását kellene megoldani ezzel a remek találmánnyal. A kerítésre kerül? Inkább a nap elleni védelem lesz majd a fő rendeltetése a hálónak? A szél és a szennyező anyagok elleni is jó, ha védelmet tud majd adni? Számos fontos és megválaszolandó kérdés. Mind azt szolgálja, hogy a leginkább megfelelő termék kerüljön a kosárba.

Többféle szerepben

A legtöbb árnyékolóhálóval a kerítéseken találkozhatunk, ahol valójában nemcsak a kíváncsi leskelődőket gátolhatja meg a rendkívül zavaró nézelődésben, hanem emellett még hatékony védelmet képes adni a szél és a vele érkező szennyező anyagok ellen is. 

Az árnyékoló és belátásgátló e tulajdonságát remekül kihasználhatod, ha például van egy nyitott medencéd a kertben. Nemcsak a nap UV-sugarai ellen védi ez meg hatékonyan a pancsolók bőrét, hanem a fákról lehulló levelek és egyéb kerti hulladék nagyon nagy része sem juthat majd így a vízbe. Ez pedig kevesebb takarítást és időráfordítást jelent majd számodra. 

Egyszerű a szabása és a rögzítése

A Mentool.hu oldalon nemcsak zöld színű termékeket lehet kapni, hanem szürke és barna változatban is elérhetők. Ezek esetleg jobban illeszkednek a teraszon és a kertben lévő berendezések színvilágához. A veteményesben vagy az erkélyen is kifeszíthetőek, védenek az erős naptól. 

Maga a termék igen könnyen a megfelelő méretre vágható, valamint a rögzítés is egyszerű. Ehhez gyorskötözőket vagy vastagabb és nehezebb anyag esetén sodronyköteleket ajánlanak, utóbbihoz kötélszorító is kell. Sokféle szélességben forgalmazzák, 110 cm-től 200 cm-ig, így a szükséges mennyiséget érdemes a vásárlás előtt pontosan kiszámolni. Inkább érdemes kicsit többet venni, hogy minden stimmeljen a felhelyezésnél. Ez a háló nagyon hasznos eszköz, sokféle szerepben használható, és sokáig biztosan számíthatsz a védelmére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában