Hirdetés

2022.09.16. 14:48

Fűnyíródhoz már online is rendelhetsz akkumulátort

Az olyan modern kerti gépek, mint az akkumulátoros, elektromos fűnyírók, számos előnnyel rendelkeznek más típusú fűnyírókhoz képest.

A kábeles változattal szemben akkor is használhatók, ha nincs a közelben áramforrás, ráadásul nem kell a zsinórral bajlódni, kerülgetni azt.

A benzines fűnyíróval szemben az akkumulátoros modell sokkal olcsóbb, ráadásul a működtetése kevésbé káros a környezetre. A kellemetlen szagokon kívül még az éktelen zajhatással sem kell számolni, hiszen az elektromos fűnyírók kifejezetten csendesek.

Előbb-utóbb kelleni fog új akkumulátor

Bármilyen akkumulátorról is legyen szó, sajnos az tény, hogy egyik sem örök életű. Bizonyos töltésszámot követően teljesítménye csökken, idővel újat kell helyette vásárolni. Az Elektro Hungary webshopjában fűnyíró akkumulátorok széles választékát találod.

Legyen akár Gardena, Makita, Ryobi, Greenworks vagy Husqvarna gyártmányú fűnyíród, biztosan fogsz találni vele kompatibilis aksit.

Forrás: Elektro Hungary

Milyet érdemes vásárolni?

Nem kell minden áron gyári akkumulátort vásárolnod. Persze érdemes kerülni a bizonytalan forrásból, bizonytalan gyártótól származó, gyanúsan olcsó aksikat. Ugyanakkor van olyan cég, amelyik kifejezetten magas minőségű, megbízható akkumulátorokat dob a piacra, mégis megfizethető áron érhetők el a termékei.

Ilyen a 2013-ban alapított, lengyel gyökerekkel rendelkező Green Cell. Ez a vállalat mára már megkerülhetetlen, ha az akkumulátorgyártásról van szó. A fogyasztók rendkívül elégedettek a termékeikkel, erről több nemzetközi díj is tanúskodik. A Green Cell már több millió aksit hozott forgalomba az eltelt évek során, így meglehetősen nagy minta alapján lehet értékítéletet vonni a termékeikről.

Így kerülheted el a kompatibilitási problémákat

Ha online vásárolsz, akkor sem kell attól tartanod, hogy véletlenül olyasvalamit veszel, ami nem lesz kompatibilis az eszközöddel. Ez igaz a fűnyíró akkumulátorokra is.

Ennek érdekében minden esetben nyisd meg a kiszemelt aksi adatlapját. Itt megtalálsz minden paramétert, ami segít eldönteni azt, hogy megfelel-e számodra az adott típus. Az Elektro Hungary webshopja esetében akár azt is megteheted, hogy a bal felső menüben a keresőbe beírod a fűnyíró márkáját és modelljét, így a rendszer eleve azokat a fűnyíró akkumulátorokat fogja feldobni, amik egyáltalán számításba vehetőek.

Így nem kell átböngészned több tucat árucikket, hanem villámgyorsan megtalálhatod azt az aksit, amire igényed van. A fűnyíró akkumulátoroknak megtekintheted a kapacitásán túl a feszültségét és azt is, hogy hány év a szavatossága. Ha mindezek után még kérdésed volna, fordulj bátran az ügyfélszolgálathoz, akik szívesen segíteni fognak megtalálni a neked leginkább megfelelő típust.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában