Hirdetés

2022.06.20. 09:16

Végleges szőrtelenítés akár nyáron is – lézerrel lehetséges!

Forrás: aesthetica.hu

Megfordult már a fejedben, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene borotválni, gyantázni vagy epilálni? Biztosan előfordult már veled is, hogy szoknyát vagy ruhát szerettél volna felvenni, de nem volt időd a macerás szőrtelenítésre. A különböző módozatokkal járó “mellékhatásokat”, mint a bőrpírt, a gyulladt szőrtüszőket, az apró vágásokat nem is említjük.

Ha szeretnél véglegesen megszabadulni a felesleges és zavaró szőrszálaktól, és az eltávolításukkal járó kellemetlenségektől, akkor örömmel jelentjük be: van megoldás!

Csúcstechnológia a végleges lézeres szőrtelenítés területén

Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítése, a TitanLight protokollja a maga nemében egyedülállóan három különböző technológia ötvözetével gondoskodik arról, hogy eldobhasd a borotvát. A két Lumenis és az ALMA Soprano Titanium lézerek – mindegyik piacvezető csúcstechnológia – együttes alkalmazása teremtette meg a TitanLight szőrtelenítési protokollt.

A három készülék felerősíti és kiegészíti egymás hatását. Az innovatív módszerrel a teljes testen, az intim területeken és az arcon is eltüntethetők a szőrszálak. Mindhárom készülék más módon, és mélységben juttatja a bőrbe a lézerfényt, ezzel a különböző mélységben lévő szőrtüszők mindegyike kezelhető. A lézerfénnyel kiiktatott szőrtüszőkből többé nem nő szőrszál, csupán pihék.

A TitanLight szőrtelenítési protokoll előnyei

  • A kezeléssorozat nyolc alkalomból áll, de akár már három alkalom után feltűnően gyengébb és ritkább lehet a szőrzet. Gyors eredményekre számíthatsz.
  • Mivel egy kezelés a terület nagyságától és a szőrzet erősségétől függően legfeljebb 20-60 percet vesz igénybe, nem rabolja az idődet.
  • A Lumenis lézerekkel és az Alma Soprano diódalézerrel kezelt szőrtüszők megsemmisítését követően nem nőnek új szőrszálaid, az eredmény végleges.
  • Nem fájdalmas, nem jár kockázattal.

A végleges lézeres szőrtelenítést az Aesthetica Orvosi Központ szakképzett munkatársai végzik a számodra esztétikai tanácsadód által készített kezelési terv alapján.

Mire figyelj, ha nyáron jelentkezel?

Az Aesthetica Orvosi Központ specialistái és a személyes esztétikai tanácsadód mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb eredményt érd el. Azonban neked is hozzá kell járulnod a végeredményhez az előkészületekkel és utólagosan is.

Javasolt, hogy a protokoll kezdete előtt másfél hónappal már magas faktorú napvédőt használj a kezelendő területeken. Két héttel előtte pedig kerüld az erős napfényt és a szoláriumot is! Az első alkalom előtt ne felejts el borotválkozni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában