Kegyeleti hirdetés

2022.05.06. 00:00

Gyászol a Tranzit Cégcsoport: elhunyt Kossuth Levente

Életének 41. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt kollégánk, Kossuth Levente, a Tranzit-Food Kft. általános és kereskedelmi igazgatója. Kossuth Leventét a Tranzit-csoport saját halottjának tekinti.

Levente 2010-ben érkezett társaságunkhoz. A pályáját kereskedelmi asszisztensként kezdte. Kitűnő csapatot épített maga köré, akikkel az egész cégcsoport növekedését nagy mértékben segítette. A hosszú évek során kitartó, tisztességes munkával széles kereskedelmi vevőkört alakított ki nemzetközi színtéren is. Kereskedelmi kapcsolatai kiterjedtek Európán túl Ázsiára és a tengerentúlra. Munkája során mindig a kölcsönös partnerségre, közös elégedettségre törekedett.

Hatalmas teherbírása, példamutató szorgalma, higgadtsága vezetett sikerességéhez.

A cégcsoport Kossuth családdal való kapcsolata Levente édesapjával kezdődött, aki a nyírgelsei vágóhídon hatósági állatorvos volt. Később testvére, Tamás további segítségként csatlakozott gazdasági igazgatóként.

A Kossuth családnak meghatározó szerepe van a cégcsoportunk fejlődésében.

Levente nemcsak kitűnő kolléga, hanem példás családapa volt. Odaadással szerette gyerekeit, családját.

Távozásával a társaságunk meghatározó alakjától búcsúzunk. Munkatársai, barátai és családja körében is betölthetetlen űrt hagyott hátra.

Emlékünkben örökké élnek megnyugtató szavai, beszélgetések és jelenléte.

Nyugodj békében!

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában