hirdetés

2021.10.29. 14:45

Melyik középkategóriás telefont válasszuk 2021-ben?

Sokan gondolják azt, hogy csakis a felsőkategóriás telefonokba érdemes beruházni, pedig ez nem egészen így van, hiszen egyes középkategóriás telefonok prémium funkciókat is tartalmaznak, ráadásul megfizethető áron.

Fotó: Alex photohub / Shutterstock.com

Az utóbbi időben a telefonokat érintő technológia is nagyon sokat változott, így ma már találhatunk a piacon olyan készülékeket, amelyek többek között nagy felbontású képernyőkkel és hosszú élettartamú akkumulátorokkal rendelkeznek. A választék széles, hiszen a középkategóriás – 170.000 Ft-ig terjedő osztályba tartozó – fejlett funkciókkal és nagyszerű paraméterekkel rendelkező okostelefonok széles választékban kaphatók. Cikkünkkel a döntést kívánjuk megkönnyíteni, amennyiben éppen most készülsz telefont vásárolni.

Középkategóriás telefonok megfizethető áron

iPhone SE

A legjobb középkategóriás telefonok között találjuk az iPhone SE okostelefont. A mindössze 148 gramm súlyú telefon, nagyszerű iOS – és kameraélményt ígér a használóinak. Az 64 GB tárhellyel rendelkező, strapabíró, modern formatervezésű telefon tökéletesen a kézbe illik. Az előnye azonban nem merül ki ennyiben. A telefon egyik jellemzője a gyors processzor – A13 Bionic processzor – és a 1821 mAh kapacitású akkumulátor. A tökéletes tartalom megjelenítést pedig a 1334 x 750 képpont felbontás teszi lehetővé. A fő kamera segítségével tökéletes portrét tudnunk készíteni, az elmosódott háttérnek köszönhetően. A telefon pozitívumai közé tartozik még a jó üzemidő, illetve az 50 %-os akkumulátor – kapacitás, hogyha egy 18 W-os töltőt szerzünk be hozzá.

Samsung Galaxy A52

Amennyiben a legjobb ár- és értékarány kategóriában keresgélünk, vegyük szemügyre a Samsung Galaxy A52 nevet viselő okostelefont. Ebben a telefonban nem fogunk csalódni, abban az esetben, ha vizuális élményekre vágyunk, illetve ha sokat használjuk a telefonunkat, de szeretnénk egy olyan készüléket, amely a lehető legkevesebb kék fényt bocsájtja ki. A telefonnak ezt az előnyös tulajdonságát az Eye Comfort Shield megoldás teszi lehetővé. A telefon ultraszéles kamerájával gyönyörű panoráma képeket és csoport felvételeket készíthetünk. Egyes emberek extrém körülmények között is használni kívánják az okostelefonjukat. A telefonról tudni kell, hogy por- és vízálló, illetve 30 percig, egyméteres vízbe merítést is bír.

Xiaomi Redmi Note 10S

Ha egy olcsó és mégis kiváló telefonra vágyunk, akkor érdemes megfontolni a Xiaomi Redmi Note 10S telefon vásárlását. A telefon egyik előnye, hogy nagyon takarékosan működik, amellett, hogy az egyik legelegánsabb készülék ebben a kategóriában. Természetesen, a telefon prioritásai nem merülnek ki ennyiben. A Xiaomi Redmi Note 10S modell AMOLED kijelzője lehetővé teszi, hogy természetes fényben is böngészni tudjunk a telefonunkban, azaz nagyszerű olvashatóságot biztosít számunkra. Ezzel a telefonnal nem csak panorámaképeket és csoportképeket készíthetünk, hanem portré – és makró fotókat is, amelyet az okostelefon mélységélesség-érzékelője és a makrókamerája segíti. Ha nem csak a telefonunkon kedveljük a szép képeket, hanem a lakásunkban is, érdemes ilyenféle dekorációs elemek között is szemezgetni, nem csak a telefonok között válogatni.

A faliképek, festmények és poszterek olyan dekorációs elemek, amelyek egyetlen otthonból sem hiányozhatnak. Legyen szó egy természetet, egy absztrakt dolgot vagy egy emberi alakot ábrázoló képről, mindenképpen felpezsdítik a teret. Ezek a képek – helyezzük akár az ágy, a kanapé, vagy a komód fölötti falfelületre – meghittséggel töltik majd meg az otthonunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában