Szponzorált tartalom

2021.05.25. 10:50

3 power bank, amit ön és a telefonja is szeretni fog

A vésztöltő nehéz helyzetekben segíthet.

Forrás: etuo.hu

Önnel is előfordult már, hogy a lehető legrosszabb pillanatban merült le a telefonja? Épp egy fontos hívást várt a buszon ülve, amikor elfogyott a szufla a készülékből? Vagy egy sportrendezvényen szurkolt kedvenc csapatának, és készített volna néhány képet, de az aksi megadta magát? A megoldás egy külső akkumulátor, vagyis egy power bank – és biztos, hogy soha többé nem kerül ilyen helyzetbe. Napi rutinunk során nincs mindig karnyújtásnyira egy konnektor, hogy elektromos készülékeinket folyamatosan működőképes állapotban tarthassuk. Nem is beszélve azokról a helyzetekről, amikor úton vagyunk, esetleg egy hegyvidéki kiránduláson vagy egy éjszakai szórakozóhelyen múlatjuk az időt. Ilyenkor érdemes bedobni a táskánkba a power bankünket is, miután az ár, a teljesítmény és a méret alapján kiválasztottuk a számunkra legmegfelelőbbet. De milyen power banket érdemes választani?

Puridea S5 7000 mAh – pillekönnyű profizmus

Ha csak egy telefont és/vagy egy tabletet szeretnénk üzemben tartani egy hétvégére, elég lesz egy kisebb kapacitású vésztöltő is. A Puridea S5 azért is ideális power bank, mert a méret és az előnyös árfekvés terén sem kell kompromisszumot kötnünk. A két USB-porton osztozhatunk útitársunkkal is, és így sem merül le ez a mutatós kis tartozék, ami a farzsebünkben is elfér.Alakja, súlya a mobilokéhoz hasonló, 145 grammját meg sem érezzük a hátizsákban. Nyugodt szívvel útra kelhetünk vele egy Tisza-tó körüli kerékpártúrára vagy egy hétvégi városnézésre, egész biztosan nem hagy cserben.

Fotó: etuo.hu

Baseus Qpow 10000 mAh – elegáns és stílusos

Ha ennél többre van szükségünk, beruházhatunk egy 10000 mAh-es eszközbe – egy olyanba, ami akár három masina egyidejű töltését is lehetővé teszi. Aki szereti a szépet, nem fog csalódni a Baseus Qpow-ban, ami annyira pici, hogy a tenyerünkben is elfér. Igazán kompakttá pedig attól válik, hogy még egy töltőkábelt is beleépítették, hogy ne gabalyodjunk bele a zsinórokba, amikor úton vagyunk. Hosszabb túrákon, kempingezéskor is jó szolgálatot tehet, a többnapos kiképzést is bírja: teljesítményét a digitális kijelzőjén folyamatosan szemmel kísérhetjük. Ráadásul a vezérlő chipset automatikusan a csatlakoztatott berendezéshez állítja az áramerősséget, így a power bank minden eszközzel kompatibilis.

Baseus X30 MINI JA 30000 mAh – közel sem mini teljesítménnyel

A Baseus MINI igazi erőmű a 30 000 mAh kapacitással, amivel egyszerre az egész család mindenféle elektronikus kütyüje feltölthető. Ráadásul a gyorstöltési szabványoknak köszönhetően a megszokottnál jóval gyorsabban. A C-típusú USB tápegységgel akár egy MacBook áramellátását is biztosíthatjuk. Anyaga kiváló minőségű, tartós és erős ABS és polikarbonátból készül, így akár egy viszontagságos nomád túrán is állja a sarat. Beépített szenzorai megakadályozzák a túlterhelést, hogy használata mindig biztonságos maradjon. Az 5 port között találhatunk egy Apple Lightningot, egy micro USB-t, egy kimeneti és bemeneti USB-C-t és két USB 2.0 portot is, tehát nincs készülék, ami ne lenne csatlakoztatható ehhez a turbó erős vésztöltőhöz. Miután minden paramétert alaposan megfontolt, és végiggondolta az összes Önnel együtt utazó elektronikus holmi áramigényét, érdemes körülnéznie egy profi webshopban. Ilyen webáruház az etuo.hu is, ahol minden fontos kiegészítőt megtalálhat okostelefonjához, táblagépéhez. A megvásárolt áru garanciával érkezik, gyors kiszállítással, a szokásos 14 nap helyett 30 napos visszaküldési lehetőséggel. Kérdés esetén az etuo ügyfélszolgálata örömmel áll rendelkezésére.

Fotó: etuo.hu

PR-cikk

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában