Szponzorált tartalom

2021.04.14. 14:19

Hol és hogyan parkolhatok, ha a ferihegyi reptérről utazok?

Bár a mostani helyzetben jelentősen csökkent az utazók száma, valljuk be, sokan álmodozunk arról, hogy eltöltünk egy csodás nyaralást egy gyönyörű tengerparton.

Fotó: budapestrepterparkolo.hu

Amennyiben vakációt tervezel a közeljövőben, hasznos lehet számodra legújabb cikkünk. Ha esetleg még nem utaztál repülővel, vagy új parkolási lehetőségek után kutatsz, olvass tovább!

Egy külföldi utazás előtt rengeteg elintéznivaló akad. Érdemes tudatosan nekilátni a tervezésnek, listát írni a teendőkről, hogy ne kapkodással, idegeskedéssel teljen, hanem valóban élmény legyen a nyaralás.

Az egyik lényeges kérdés, ami már az elején felmerülhet, az a reptéri parkolás. Abban az esetben, amikor nem megoldható a reptérre utazás taxival vagy tömegközlekedéssel, gondoskodnunk kell autónk elhelyezéséről, míg távol vagyunk. A legfontosabb, hogy külföldi tartózkodásunk alatt is biztonságban tudjuk személygépkocsinkat, de a parkoló kiválasztása során más szempontokat is érdemes figyelembe venni: Milyen messze van a reptértől? Van-e transzferlehetőség? Zárt a parkoló? Mennyi ideig hagyhatom ott az autómat? Van-e biztonsági szolgálat?

Miután a fentiek alapján kiválasztottuk a számunkra tökéletes parkolót, már csak a foglalás van hátra. De hogyan zajlik is a parkolás menete? A folyamat általában egyszerű és gyors, de minden szolgáltató máshogy bonyolítja le. Lépésről lépésre bemutatjuk, alapvetően hogyan tudsz foglalni és mi történik, miután megérkeztél a parkolóhoz.

Foglalás

Keresd fel a választott cég weboldalát, majd a megfelelő űrlapokat kitöltve rendeld meg a szolgáltatást! Ezután visszaigazoló e-mailben tájékoztatnak a foglalás sikerességéről, a parkoló elérhetőségéről és további fontos információkról. Ez szintén szolgáltatófüggő, de a legtöbb helyen már van lehetőség készpénzes mellett a bankkártyás fizetésre is.

Parkolás

Érkezést követően az autó leparkolása és csomagok kipakolása következik. Amennyiben biztosítanak transzferszolgáltatást, a buszba kerülnek át a bőröndök.

Transzfer

A szükséges dokumentumok kitöltése után érdemes transzferes szolgáltatást igénybe venni, amivel kényelmesen eljuthatunk a repülőtérig. Ezáltal megkímélhetjük magunkat a több kilométeres sétától esőben vagy a tűző napon.

Ha független parkolót keresel, ideális áron, közel a ferihegyi reptérhez, amihez ingyenes transzferjáratot biztosítanak, nézz körül a ferihegyi parkoló oldalán!

Utazás után

Természetesen nem csak az odaútra, hanem visszaérkezéskor is kérhetünk transzfert. Számos szolgáltató figyelemmel kíséri járatunkat, ennek megfelelően pedig landoláskor már vár minket a busz, ami a bőröndökkel együtt visszaszállít minket az autónkhoz.

PR cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában