szponzorált tartalom

2021.02.26. 17:21

3 tökéletes ajándék gyerekeknek

Akinek van gyereke, az tudja, de akinek nincs, az is sejti, hogy mosolyt csalni az arcukra a létező legnagyobb kincs a világon.

kép 2 _ [HiData _ Gruppi.hu _haon.hu _ 2021.02.26] 3 tökéletes ajándék gyerekeknek

Fotó: Canva.com

És mi lenne erre jobb alkalom, mint az ünnepek, amikor ajándékot adunk nekik?! Összeszedtünk néhány ajándék ötletet, melyekkel biztosan boldoggá tehetjük a gyerkőcöket.

Menő játékok

Talán nem okoz nagy meglepetést, ha azt állítjuk: a gyerekek mindig örülnek valami játéknak. Igen ám, de mégiscsak jobb, ha résen vagyunk, mert rengeteg fölösleges kacattal találkozhatunk a játékboltok polcain, melyek többnyire nagyon drágák is. Vásárláskor vegyük figyelembe, hogy mik gyermekeink aktuális vágyai és hogy milyen forrásból szerezzük be őket. Érdemes körülnézni olyan webshopok kínálatában, melyek nem kizárólag játékokra specializálódtak. Ezek valószínűleg jobb ár-érték arányú termékeket kínálnak és ki tudja, talán magunknak is találunk egy-két hasznos holmit.

Fotó: Canva.com

Élmény

A felnőttekhez hasonlóan a gyerekek is mindig örülnek valami klassz élménynek. Az adott korcsoportnak megfelelően befizethetjük őket kézműves foglalkozásra vagy játszóházba, elvihetjük kalandparkba vagy állatkertbe. Annál menőbb pedig nincs is, mint amikor a cimboráit is bevonjuk, hogy együtt ünnepelhessen a gyerekcsapat. Születésnapok alkalmából pedig ugyanezeket megszervezhetjük szülinapi zsúr keretein belül is és még színesebbé tehetjük őket izgalmas feladatokkal.

Közös játék

Rohanó világunkban a minőségi együtt töltött idő önmagában is óriási ajándék az egész család számára, ezért jó ötlet időnként családi nappal, közös játékkal meglepni gyermekeinket és magunkat. Karácsonyi ajándéknak például tökéletes valamilyen társasjáték, húsvétra pedig olyan szabadtéri játékokkal készülhetünk, amit utána van ideje az egész családnak együtt kipróbálni. Akár egy izgalmas társasjáték party, akár egy szabadtéri csapatjáték segítségével okozunk vidám perceket, a rengeteg nevetés garantált!

Szülinap, karácsony, húsvét… egész évben lehet találni alkalmat az ajándékozásra. És akár játék, akár élmény vagy közös program, a lényeg, hogy csempésszünk egy jó nagy adag szeretetet is mellé.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában