Szponzorált tartalom

2020.10.16. 13:20

Van létjogosultsága a telefonszám tudakozónak?

A telefonszám tudakozó elsőre elavult dolognak tűnhet, hiszen, ha keresünk egy telefonszámot, orvosét, vagy bármilyen szakemberét, akkor beírjuk a Google-be, ha pedig ismerőst vagy ismeretlent szeretnénk megkeresni, akkor a közösségi médiában tesszük mindezt. Messengeren már hívás is indítható, mi szükségünk lehet egy telefonszámra?

A tudakozó azon túl, hogy pótolja a telefonkönyveket, ami lássuk be, a mai világban, ahol rengeteg a szolgáltató, és már mindenkinek van mobilja, rengeteg könyvet jelentene, de az ismeretlen hívókat is azonosíthatjuk vele.

Manapság már nem csak azok hívják a telefonszámunkat, akik ismernek minket, vagy valami személyes céllal keresnek. Nagyon elterjedt a telefonos marketing, illetve az online közvélemény kutatás. Ezek a telefonszámok nem mindig titkosak, így egy létező telefonszámot fogunk látni, ha hívnak miket, és nem az Ismeretlen szám feliratot. Ilyenkor persze sokan nem szeretik felvenni, mert nem lehetnek biztosak benne, hogy csak egy biztosító akar tájékoztatni minket a legújabb ajánlatáról, vagy valóban fontos hívásról van szó. A tudakozó keresőjébe csak be kell írni az ismeretlen számot, és már tudni is fogjuk, ki keresett minket.

Milyen hasznos telefonszámokat találhatnak a debreceniek a telefonszám tudakozóban?

Az online tudakozóban nemcsak mobiltelefonszámokra kereshetünk rá, hanem vezetékes számokra is szolgáltatótól függetlenül. Az ország egész területén, így Debrecenben és környékén is kereshetünk telefonszámokat a név és a pontos cím megadásával. Az is előfordulhat, hogy egy debreceni közérdekű intézmény vagy szervezet telefonszámára van szükségünk, ezeket is könnyedén meg tudjuk találni a telefonszám tudakozó használatával.

A tudakozó szolgáltatásai között szerepel egy lista is, melyben fontos és közérdekű telefonszámokat gyűjtöttek össze. Nemcsak a vészhelyzet esetén hívható számokat fogjuk megtalálni ezen a listán, mint a mentők, a tűzoltók, a rendőrség vagy az autómentő telefonszámát, hanem a pontos idő, az ébresztő és a táviratfeladás számát is. Emellett Magyar Telekom Hibabejelentő, vagy a MÁV és a VOLÁNBUSZ Rt. ügyfélszolgálata is megtalálható a listán, melyek

Mire keresnek rá leggyakrabban Debrecenben és környékén?

Nem is gondolnánk, hogy milyen sokan használják a telefonszám tudakozót Debrecenben és környékén. A leggyakrabban keresett telefonszámok között pénzintézet, telefonszolgáltató, de csomagküldő cég száma is szerepel. Az arány persze hónapról hónapra változik, de a TOP 5 telefonszám, amire a legtöbben keresnek, az a Cofidis telefonszáma, a Netpincér telefonszáma, a DPD telefonszáma, valamint a Digi és Telenor telefonszáma. Sokaknak meglepő lehet, hiszen mindegyik szolgáltató rendelkezik webes felülettel is.

A közintézményekre történő keresés is nagyon gyakori, a leggyakoribb a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház, a második helyen pedig az Önkormányzat szerepel. A mobil és vezetékes telefonszám keresés aránya is meglepő lehet, de Debrecenben és környékén a vezetékes szám keresésének aránya megközelíti a mobilszámok arányát.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában