Kényeztető feltöltődés

2020.08.07. 10:04

Relaxáció a legmagasabb fokon

A harmónia szigetére varázsolja vendégeit az Erdőspuszta Club Hotel wellness része.

Fotó: Kiss Annamarie

Az Erdőspuszta Club Hotel nem csak esküvők, illetve nagyobb rendezvények megszervezésére specializálódott. A varázslatos környezetben elérhető szállodai szobák és a finom ételek mellett a wellness- és relaxációs kínálata is páratlan. A hotel vendégei és külsős személyek is egyaránt használhatják a beltéri és a kültéri wellness, fitness szolgáltatásokat. Egy nehéz hét fáradalmait, vagy akár egy céges konferenciát követően a testi regeneráció, valamint a lelki feltöltődés is könnyen elérhető a vendégek számára a hotel wellness centrumának köszönhetően. Finn- és infraszauna, hideg vizes merülő medence, gőzfürdő, jégkút és élményzuhanyok is a kínálat részét képezik.

A kiúszóval rendelkező beltéri jakuzzi akár a téli napokon is élményt nyújthat a pihenni vágyóknak: a havas erdőre nyíló panorámás medence lélegzetelállító látványával igazi kuriózumnak számít. Az Erdőspuszta Club Hotel wellness részlege ezen felül egész évben üzemelő, erdő övezte élménymedencével is rendelkezik. Pezsgőágy, vízsugár, pezsgőfürdő és hátmasszázs is elérhető, a napozókert nyugágyai pedig térítésmentesen használhatóak a vendégek által. Sőt, akár baldachinos, napozófülkés ágy is bérelhető a romantikára vágyóknak. Álló szolárium és masszázs szalon is a wellness-szegmens tartalmát képezi, megannyi – térítés ellenében élvezhető – masszázskülönlegességet rejtve magában. Ilyen többek között a népszerű svédmasszázs és az aromaterápiás masszázs is.

Nem csak szállóvendégeknek

A külsős vendégek a szállóvendégekhez hasonlóan, reggel nyolc és este nyolc óra között, két idősávban látogathatják a wellness centrumot, a hatezer forintos belépőjegy megváltása ellenében. A jegy egy háromezer forint értékű étkezési bónt is magában foglal, melyet az Erdőspuszta Club Hotel Fenyves Vendéglőjében levásárolhatnak. Szezonban folyamatos nyitvatartással üzemel a horgásztó mögötti Tó-medence és a Mesebár is: gyerekzsúrok és kisebb családi összejövetelek lebonyolításához tökéletes helyszín a pulttal ellátott filagória, mely körül csónak-, és vízibiciklizési lehetőség, 9D mozi, dodzsem-pálya, illetve egy játszótér is rendelkezésre áll.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában