PR cikk

2020.04.30. 16:53

Debrecenben 12 éve töretlenül népszerűek a Bestmixer tanfolyamok

Mixer és barista tanfolyamot keresel Debrecenben? Olyan képzési helyszínnel, ahova be tudsz menni, bármelyik hétköznap? Ahol egy minden igényt kielégítő, tökéletesen felszerelt valódi oktatótermet találsz? Megtaláltad Debrecen egyetlen ilyen mixer és barista oktatási központját!

A Bestmixer oktató és vizsgaközpont már 12 éve működik Debrecen központjában, a Halköz Üzletházban, ahol egész évben folyamatosan indítunk barista és mixer tanfolyamokat.

Miért más a Bestmixer iskola?

Azért, mert képzéseinkkel olyan szakmákat adunk a fiatalok kezébe, amellyel könnyen el tudnak helyezkedni, akár itthon, akár külföldön. Bárhol a világban, mindig lesz vendéglátás, tehát, mindig lesz munkád!

Azért, mert saját oktatótermünkben tanítunk Debrecenben is. Nos, ha egy bárban, vagy kávézóban tartanánk a tanfolyamot, akkor meg lenne kötve a kezünk, hiszen alkalmazkodnunk kellene a nyitva tartásukhoz. Mi a jelentkezők időbeosztásához alkalmazkodunk, ami nekik a legkényelmesebb.

Amit szintén fontos megjegyeznünk, a kis csoportos oktatásnak köszönhetően mindenre és mindenkire jut idő, minden italt elkészít mindenki, és azokat el is fogyaszthatja! Ráadásul oktatóink Debrecen legjobbjai közül kerültek a csapatunkba!

 

A debreceni mixer tanfolyamon nemcsak a bármixer szakma alapjait tanulod meg, hanem az alaptól akár a profi szintig is eljuthatsz, így a szakma igazi mesterévé válhatsz. Az ismert recepteken felül az úgynevezett signature koktélok elkészítését is megtanulod, és gyakorolhatod. A tudásodat tovább fejlesztheted a látványos flair vagy american bartending tanfolyamainkon és akár vezető képesítést is szerezhetsz a bármanager képzésen.

 

A debreceni barista tanfolyamon a kávékészítés tudományát sajátíthatod el. Az elméleti tananyagot online kapod meg, a tananyag részletesen bemutat mindent, így a személyes órákon csak a gyakorlatra tudunk koncentrálni, hogy minél több kávéitalt el tudj készíteni. A barista tanfolyam egy alapképzés, amit további képzésekkel tudsz kiegészíteni, ezáltal sokkal jobb szakember válhat belőled. A mester barista tanfolyam az egyik legnépszerűbb továbbképzésünk, ahol a különböző alternatív kávékészítési technikákat, a latte art egyes elemit, és a kávékoktélok elkészítését is megtanulhatod.

 

Szeretnél Te is a legjobb bármixer, vagy barista lenni? Jó helyen jársz! Látogass el a Bestmixer iskola központjába, amit Debrecenben a Simonffy utca 4-6-os szám alatt találsz.

1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/A.

+36 20 612 1000 | 06 1 215 0574

Adószám: 23797819-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-978343

KSH szám: 23797819-8532-113-01

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában