Példaértékű

2023.01.16. 11:24

Francia lap: Magyarország a bevándorlás ellenzésével és a születésszámmal utat mutat nekünk

A Boulevard Voltaire szerint a jelenlegi kormányt történelmi felelősség terheli azzal, hogy egyre inkább az anarchikus, kontroll nélküli bevándorlást választja.

Emmanuel Macron francia elnök köszönti Orbán Viktort az Európai Unió államfői csúcstalálkozóján a Párizs melletti Versailles-i kastélyban 2022. március 10-én

Forrás: Anadolu Agency/AFP

Fotó: Albert Cara

2023. január 1-től mentesülnek az adó alól azok a 30 év alatti nők, akik úgy döntenek, hogy gyermeket vállalnak vagy örökbe fogadnak – számolt be a Boulevard Voltaire írásáról a Mandiner. Tavaly a 25 év alatti fiatalok kaptak adómentességet, három éve pedig a négy- vagy többgyermekes anyák.

Orbán Viktor szerint, aki a visegrádi szövetségeseihez hasonlóan nem zavartatja magát a politikailag korrekt körülírásokkal, a választás egyszerű:

A demográfia alapja vagy a tömeges bevándorlás – ahogyan azt Franciaországban tapasztaljuk –, vagy egy határozottan a bölcsők felé forduló politika.

A Világbank statisztikái mutatják, hogy Magyarország azon kevés országok közé tartozik a világon, ahol az elmúlt tíz évben emelkedő tendenciát mutattak a születésszámok.

A francia kormányt történelmi felelősség terheli a lap szerint

A családbarát intézkedések az ország identitása megőrzésének, de egyben társadalmi rendszere fennmaradásának sarokkövei is.

Az elöregedő társadalmak mindenhol, Franciaországhoz hasonlóan a nyugdíjproblémával szembesülnek. A családpolitika kidolgozása Franciaországban is sürgető kérdés. Azáltal, hogy a jelenlegi kormány egyre inkább az anarchikus, kontroll nélküli bevándorlást választja, ami a franciák testi, erkölcsi és szellemi túlélésének rovására megy, az előző kormányhoz hasonlóan történelmi felelősség terheli.

Magyarország a bevándorlás ellenzésével és a születésszámmal utat mutat nekünk.

Orbán Viktor távol áll a média által kialakított „szélsőjobboldali-idegengyűlölő” képtől, a magyar kormányfő politikája azt mutatja, hogy a történelem előtt hosszú távon kell cselekedni a közjó érdekében.

A teljes cikket itt olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában