Tisztelet

2022.09.09. 23:04

Kövér László részvétét nyilvánította az Egyesült Királyság házelnökei részére

Az Országgyűlés elnöke levélben nyilvánította ki részvétét Sir Lindsay Hoyle-nak, az Egyesült Királyság Parlamentje Képviselőházi elnökének és Lord McFall of Alcluith-nak, az Egyesült Királyság Parlamentje felsőházi elnöke részére.

Forrás: Leemage/AFP

Kövér László, az Országgyűlés elnöke levélben nyilvánította ki részvétét II. Erzsébet királynő halála miatt Sir Lindsay Hoyle-nak, az Egyesült Királyság Parlamentje Képviselőházi elnökének és Lord McFall of Alcluith-nak, az Egyesült Királyság Parlamentje felsőházi elnöke részére pénteken.

Kövér László az MTI-hez eljuttatott levelében azt írta: mély szomorúsággal értesült Őfelsége II. Erzsébet királynő haláláról.

Úgy vélekedett, hogy a királynő egész élete, amelyet népe szolgálatának szentelt, mindannyiunk számára példa. Elkötelezetten hirdette a hagyomány és a tartós értékek fontosságát a modern világban - tette hozzá.

"Engedje meg, hogy ezúton fejezzem ki az Országgyűlés és a magyar emberek mély részvétét a királyi családnak és az Egyesült Királyság népének. Kérem, fogadja legmélyebb tiszteletem kifejezését" - fogalmazott a levélben Kövér László.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában