Minden szavazatra szükség van

2022.03.30. 17:25

Orbán Viktor: egy a haza, egy a nemzet és egy az ország! (videó)

Közösségi oldalán osztott meg videót a magyar miniszterelnök.

Fontos, hogy megőrizzük azt, amit 2010 után elértünk. Fontos, hogy ne menjünk vissza a bukott múltba. Fontos, hogy büszkék legyünk mindarra, amit elértünk, mégiscsak sokkal jobb állapotban van most a hazánk, mint 12 éve volt.

– közölte Orbán Viktor egy kampányrendezvényen Egerben. A miniszterelnök hozzátette: „Mégiscsak van egy nemzeti keresztény alkotmányunk. Mégiscsak valami rejtélyes módon úgy érezzük, a Jóisten segít bennünket a munkánkban”.

Ami egy jó jel, hogy mégiscsak egymillióval több munkahely van Magyarországon és akinek számít a nemzet, azt tudja, hogy lassan egymillióval több állampolgárunk is van, és bárhol éljenek a magyarok a világban, Magyarország ma mindenkinek jó anyaországa, és ma már egy a nemzet, egy a haza és egy az ország

– tette hozzá a kormányfő. Mint mondta, ez nagy dolog, amit meg kell őrizni, de most a legfontosabb, hogy a háború ügyében ne tévesszünk lépést. 

„A dolog úgy fest, hogy ha békét akarunk, akkor a Fidesz-re és a KDNP-re kell szavaznunk. Ha kockáztatni akarjuk a békénket, akkor lehet szavazni a baloldalra. Ha azt akarjuk, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból, akkor a nemzeti oldalra bízhatjuk az ország ügyét” – rögzítette a miniszterelnök.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában