nem jönnek a kupák

2020.11.04. 16:00

A korábbi német válogatott még egy évet jósol Guardiolának a Citynél

Az évekig Angliában légióskodó Dietmar Hamann szerint Pep Guardiolának hamarosan lejár az ideje a Manchester City labdarúgócsapatánál.

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts during the English Premier League football match between Sheffield United and Manchester City at Bramall Lane in Sheffield, northern England on October 31, 2020. (Photo by Rui Vieira / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Rui Vieira

„Azt is el tudom képzelni, hogy ez az utolsó szezonja.

Csak a nevének és a hírnevének köszönheti, hogy még ott van”

- mondta Hamann a Sport Bild című lapnak.

A City a gyenge rajt miatt jelenleg csak a tizedik helyen áll a Premier League tabelláján, az előző idényben nem sikerült elhódítania a bajnoki címet és Guardiola BL-t sem nyert még a csapattal.

„Ha tárgyilagosan nézzük, a Lyon elleni kiesés után minden más edzőt kirúgtak volna”

- utalt a német szakember arra, hogy az előző szezonban a francia csapat 3-1-es győzelmet aratott a Manchester City felett a BL negyeddöntőjében.

„Egyszerűen nem látom magam előtt azt, hogy négy év után ismét csúcsra járassa ezt a gárdát. Azon már két éve túl vannak.”

A 49 éves Guardiola szerződése a mostani idény végéig szól. A közelmúltban azt mondta, szívesen hosszabbítana és maradna.

Az 59-szeres német válogatott Hamann a Bayern Münchennél eltöltött évek után 13 évig légióskodott Angliában, többek között játszott a Newcastle Unitedben, az FC Liverpoolban és a Manchester Cityben is.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában