Hátborzongató...

2022.09.14. 08:55

Előre tudta II. Erzsébet halálának időpontját, III. Károly királyét is elárulta a látó

Mindenkit megdöbbentett, hogy hónapokkal előre tudta egy férfi a 96 éves uralkodó halálának pontos dátumát. Károly király utolsó napját is megjelölte.

Forrás: AFP

Egy Logan Smith nevű Twitter-felhasználó még júliusban borzolta fel a kedélyeket az egyik posztjával. A férfi ugyanis azt állította, hogy II. Erzsébet királynő 2022. szeptember 8-án meg fog halni.

Sajnos a jóslata beigazolódott, hiszen mint ismert, múlt hét csütörtökön valóban elhunyt mindenki szeretett uralkodója. A hátborzongató jóslatról szóló bejegyzés már akkor futótűzként kezdett terjedni. A férfi ezért elsőként priváttá tette a fiókját, majd rejtélyes módon a Twitter felfüggesztette, így elérhetetlenné vált.

Ám sokan készítettek képernyőfotót a bejegyzéséről, ugyanis nemcsak a királynő, de III. Károly király halálának a dátumát is megjósolta. Logan Smith szerint Károly király 2026. március 28-án fog meghalni. Az, hogy másodszor is igaza lesz-e a férfinak, az egyelőre a jövő rejtélye marad – írja a Mirror nyomán a Bors.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!