Koronavírusban meghalt az Il Divo sztárja

Carlos Marin 53 éves volt. Koronavírus miatt mesterséges kómába helyezték egy kórházban Manchesterben, ám szervezete feladta a harcot.

Az énekes december hetedikén lett diagnosztizálva, nem sokkal ezután mesterséges kómába helyezték a kórházban. A spanyol sztár ugyan be volt oltva, de ennek ellenére lélegeztetőgépre került, mert a vírus elleni küzdelemben magától már nem tudott levegőt venni.

Halálát a zenekar erősítette meg a közösségi média profiljukon. Azt írták, hogy nagy fájdalommal teszik ezt a bejelentést, és soha többet nem lesz egy olyan hang, vagy lélek, mint Carlos volt. Tizenhét évig zenéltek együtt.

Carlos az Il Divo alapítása óta a tagja volt a bandának, akik több mint harminc millió albumot adtak el világszerte. A társulatot az opera és popzene összedolgozásának feltalálóinak tekintik egyesek. A zenekart Simon Cowell alapította, egy klasszikus operaénekesekből álló kvartettként.

Amikor kiderült, hogy Carlos Marin koronavírusos, az énekesek lemondták a Brit turnéjukat, és azt írták, hogy imádkoznak Carlos mihamarabbi felépüléséért – írja a Daily Mail nyomán a tenyek.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!