Karácsonyi csoda

2021.12.20. 15:35

Élve találtak két babát egy kádban, amelyet a tornádó kapott fel

Múlt héten az Egyesült Államok középső részén több tornádó is végigsöpört, legalább 90 ember meghalt az ítéletidőben. A leginkább Kentucky államot sújtó viharban két gyerek csodával határos módon, egy fürdőkád alatt élte túl a tornádókat.

Szinte sértetlenül találtak egy három és 15 hónapos gyereket Kentucky államban egy kád alatt, miután több tornádó is végigsöpört az államon - írja az Origo.

A két gyereket a nagymamájuk takarókba tekerve, párnákkal védte, amikor a tornádó lecsapott a házukra. Ekkor a nő gyorsan kivitte a gyerekeket a fürdőszobába, beletette őket a kádba. Ezután a kádat megemelte a szél, a fürdőben található víztartály pedig fejbe vágta az idős nőt, akinek ez volt az eseményekről az utolsó emléke.

Miután a nagymama magához tért, a romok között kétségbeesetten kereste az unokáit. 

Bár az egyik gyerek fején volt egy pukli, amely sebes volt, mire a kórházba értek a vérzés elállt, így gyakorlatilag csodával határos módon, egyetlen apróbb sérüléssel megúszta a két kisgyerek a tornádó tombolását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!